Πυρ και μανία ο Σαμαράς με τον Τασούλα

Δύο στα δύο για τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τασούλα. Μετά το φιάσκο με τους 21 βουλευτές που είπαν όχι στο 2ο μνημόνιο... και που ο ίδιος έλεγε στον πρόεδρο της ΝΔ πως δεν θα είναι περισσότεροι από 5, ήρθε και η… δήθεν επίσκεψη Σαμαρά στα Γιάννενα για να… δέσει το γλυκό της προχειρότητας.
Όλα ξεκίνησαν από την ....
ημιεπίσημη ανακοίνωση από τον Τασούλα και το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ
Ιωαννίνων ότι το Σαββατοκύριακο ο αρχηγός της ΝΔ θα βρίσκεται στα Γιάννενα.

Μόλις το άκουσαν ο Σαμαράς κι ο Λυκουρέντζος δεν το πίστευαν ότι ο Τασούλας και η ΝΟΔΕ του είχαν «κανονίσει» επίσκεψη στα Γιάννενα χωρίς να τον ρωτήσουν!!! Ποιος είδε το Θεό στον 30 όροφο της Συγγρού και δεν τον φοβήθηκε.

Οι φωνές του Σαμαρά ακούστηκαν σε όλο το κτίριο. Κι εδώ που τα λέμε δεν είναι και μικρό πράγμα να του… κανονίζει περιοδείες ο Τασούλας και η ΝΟΔΕ, εν αγνοία του!!!

Το ίδιο κλίμα επικρατούσε, όπως μάθαμε, και στο γραφείο του Ανδρέα Λυκουρέντζου που κι αυτός έμαθε τα περί… επίσκεψης Σαμαρά στα Γιάννενα από το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ!!!

Η θλιβερή αυτή ιστορία έκλεισε με ένα δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ: "Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτων σοβαρών υποχρεώσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, η ομιλία του που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατα 17 Μαρτίου στις 7:οο το απόγευμα στο ξενοδοχείο DU LAK ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντ. Σαμαράς το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Πάτρα ή στη Μυτιλήνη, με την αχαϊκή πρωτεύουσα να έχει το προβάδισμα...

ΥΓ. Το γεγονός ότι οι… «Ραν Ταν Πλαν» του επικοινωνιακού τιμ Συγγρού ξύπνησαν, αφού πρώτα έγινε χαμός, δεν ξενίζει κανέναν. Αυτή είναι… η δουλειά τους και γι΄ αυτό πληρώνονται: για να κοιμούνται!

http://kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα