Συμμορία Αλβανών που εμπλέκεται με το φονικό στου Ρέντη εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής

Τη συμμορία που προμήθευσε το κλεμμένο ΙΧ στους δράστες της αιματηρής συμπλοκής στου Ρέντη, όπου σκοτώθηκαν οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τραυματίστηκαν άλλοι δύο συνάδελφοί τους, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής.
Από την αστυνομία συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων οκτώ αλλοδαποί κυρίως Αλβανοί κι ένας....
Έλληνας, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα μαζί με άλλους συνεργούς τους και διέπρατταν ένοπλες ληστείες και κλοπές, σε εκθέσεις αυτοκινήτων, καταστήματα με εργαλεία κι άλλα είδη και σε σπίτια.
Οι δράστες επέλεγαν τους
στόχους και στη συνέχεια άλλοι εισέβαλαν για να κλέψουν ή να ληστέψουν ακινητοποιώντας με όπλα φύλακες και υπαλλήλους, ενώ άλλοι έκαναν χρέη τσιλιαδόρων και στη συνέχεια πωλούσαν ή προωθούσαν σε άλλους κακοποιούς τα αυτοκίνητα και εργαλεία που έκλεβαν.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προκύπτει ότι έχουν διαπράξει συνολικά 16 ληστείες και κλοπές, μεταξύ των οποίων και αυτή στη μάντρα αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία στις 17 Ιανουαρίου, από όπου είχαν κλέψει 9 Volvo, το ένα από τα οποία οι δύο από τους δράστες, Αλβανοί, είχαν δώσει στη συμμορία που ενεπλάκη στο μακελειό του Ρέντη.

Για το λόγο αυτό, οι συγκεκριμένοι παραπέμφθηκαν μαζί με τους άλλους συλληφθέντες και για συνέργεια στην αιματηρή συμπλοκή.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα