Το show του Δημάρχου

Ζητείται τηλεοπτικός χρόνος για έναν ακόμη κύκλο εμφανίσεων του Βαγγέλη Λαμπάκη με τίτλο "Tο Show του Δημάρχου" Ο τηλε-δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, απόλυτα πεπεισμένος πως...όσοι τον ακούν τον πιστεύουν κιόλας (!!!) προσπαθεί να διευρύνει το κοινό του από την ήδη υπάρχουσα εκπομπή που παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη μετά το δελτίο ειδήσεων από τον....
Τηλεοπτικό Σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

με τίτλο "Η ώρα του δημάρχου"

Όμως από την δεύτερη κιόλας
εμφάνισή του κατάλαβε πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να απαντηθούν όλα τα μηνύματα των συγγενών; φίλων; και συνεργατών του; Βλέπετε ήταν τόσα πολλά τα ερωτήματα... και τόσο δύσκολα... Βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση τουλάχιστον δύο φορές κι όταν τηλεθεατής "τον στρίμωξε" για τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής όπως λακκούβες και λακκουβίτσες ένοιωσε αρκετά άβολα!!!



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αισθανόμενος άσχημα που δεν προλαβαίνει να απαντήσει στα μηνύματα όλων των τηλεθεατών και θέλοντας να αποφύγει οτιδήποτε που θα σπίλωνε την τιμή και την υπόληψή του, θεώρησε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αναζήτηση και άλλου τηλεοπτικού χρόνου - σε άλλο μάλιστα τηλεοπτικό μέσο ώστε να έχει επιπλέον τηλεθέαση- για μία ακόμα παραγωγή, για να μπορεί έτσι να ασκεί επαρκώς τα καθήκοντα ενός σοβαρού...τηλε-δημάρχου!

Image makers και άλλοι επιστήμονες των media έπιασαν αμέσως δουλειά για να καταλήξουν σε ένα project που αν και ανάλαφρο είναι ιδανικό!

Το Show του Δημάρχου!

Θανάσης Zωγράφος

thrakilifenews.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα