Τον έφαγαν οι νταβατζήδες, με υποχείριο τον Σαμαρά, επειδή θέλησε να δώσει βήμα στο λαό με το δημοψήφισμα.

Οι εγχώριοι νταβατζήδες σε αγαστή συνεργασία με τους τραπεζίτες των θαλασσοδανείων πέτυχαν μια εύθραυστη νίκη χρησιμοποιώντας σαν υποχείριό τους τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο νευρικός και καθόλου ψύχραιμος επικεφαλής της ΝΔ κατάφερε να κερδίσει την παραίτηση Παπανδρέου δίνοντας όμως γη και ύδωρ για να....
την εξασφαλίσει.

Ο δήθεν αντιΜνημονιακός Αντώνης Σαμαράς
μεταβλήθηκε σε μια νύχτα στρατιωτάκι της Μέρκελ και υποταχτικός της Τρόικας. Ότι με κόπο και σπυρί-σπυρί μάζευε σε δύο χρόνια τα κλώτσησε σε μια νύχτα.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο υποτιμητικό από την εικόνα του σκληρού Χρύσανθου Λαζαρίδη ο οποίος προσέρχεται ταπεινωμένος στο αρχηγείο του Βενιζέλου για να ενημερωθεί για τα σημεία της συμφωνίας.

Κι ενώ η ΝΔ-MEDIA MARKT μετατρέπεται σε Πολιτική Άνοιξη, οΠαπανδρέου έχει την ευχέρεια να κεφαλαιοποιήσει την επιλογήδημοψήφισμα, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί το καλό του χαρτί στο δρόμο για τις κάλπες: Ένας λαικός ηγέτης «τιμωρήθηκε» από τους νταβατζήδες επειδή θέλησε να δώσει βήμα στους πολίτες, στο λαό.

Τι άλλο είναι το δημοψήφισμα παρά η έκφραση του φιμωμένου λαού;

Θα μου πείτε- πολύ σωστά- ότι έπρεπε να το κάνει πριν μας βάλει στο Μνημόνιο.

Πράγματι έτσι είναι. Παρόλα αυτά έστω και αργά επιχείρησε να το διορθώσει.

Αντίθετα ο Σαμαράς αλόγιστα και χωρίς τελικά να προσφέρει καμιά υπηρεσία στη πατρίδα του μπλέκεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια...

http://www.kourdistoportocali.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα