ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ;

Τι τραγική κατάληξη αλήθεια !! Ο νους μου μάταια προσπαθεί να βρει διέξοδο!
Όσο και να προσπαθώ να αναλύσω την κατάσταση δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.
Σίγουρα φταίμε εμείς ο επιπόλαιος Ελληνικός λαός που ψηφίσαμε ένα «Γιωργάκη» να μας κυβερνήσει. Αλλά από την άλλη και φταιν αυτοί οι «κάποιοι» που σήμερα εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη υπολογιστικής ισχύος του ΓΑΠ τον κατευθύνουν για να κερδίζουν τρισεκατομμύρια.
Αυτοί οι «κάποιοι» έκαμαν τα αδύνατα δυνατά για να παγιδεύσουν
μέρος του λαού να τον....
ψηφίσει. Τον ανακήρυξαν πρόεδρο της Σοσιαλιστικής διεθνούς. Έφτασαν μάλιστα σε ακρότητες του τύπο «global thinker» .... ! Έτσι ο «Γιωργάκης» για μερικούς αφελείς μεταμορφώθηκε σε Γεώργιο Παπανδρέου.
Οι σκεπτόμενοι βαθύτερα Έλληνες που έβλεπαν «το στημένο της υπόθεσης» και προσπαθούσαν να αποτρέψουν την καταστροφή ήταν πια μια μικρή μειοψηφία. Ο διωγμός εναντίον τους από τα εγκάθετα ΜΜΕ ήταν καθολικός (ΜΜΕ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) (τα ίδια ΜΜΕ που τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εναντίον του Παπανδρέου).
Κατάφεραν λοιπόν τα ΜΜΕ να πείσουν τους πιο αφελείς ότι “λεφτά υπήρχαν”. Γιατί αυτούς πίστεψε ο μέσος Έλληνας. Ποιος ποτέ θα πίστευε τον "Γιωργάκη" και την παρέα του;;;
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Οι περισσότεροι που αντιτάχθηκαν που μίλησαν τότε ενάντια στην επιλογή της καταστροφής τώρα σιωπούν γιατί ποιο το νόημα να μιλήσεις ενάντια των αφελών Ελλήνων συμπατριωτών σου; Όταν ειδικά βλέπεις σε τι μαρτύρια υποβάλλονται από τον άνθρωπο που ευεργέτησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Τέτοια θύματα της αμετροέπειας τους είναι για λύπηση και όχι για χλεύη. Χρήζουν βοήθειας και όχι εξευτελισμού. Αν κάποιος πέσει στην παγίδα της μικροψυχίας και τελικά αποδειχθεί εκδικητικός με τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, είναι από εκείνη την ομάδα πολιτών που δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ όχι γιατί έβλεπαν την πραγματικότητα αλλά γιατί ήταν στενοκέφαλα προσκολλημένοι σε κάποιο άλλο παραμύθι που επίσης δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.
Γι αυτό πρέπει να παραμείνουμε πράοι. Γι αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια γενναία αυτοκριτική. Ακόμα και αυτοί που φώναξαν όσο η φωνή τους το επέτρεπε και λοιδορήθηκαν. Είναι λιγότερο μεν, υπεύθυνοι δε, για την αναποτελεσματικότητα της προσπάθειας τους επιτυχώς να ενημερώσουν τους συμπολίτες τους.
Μόνο η αυτοκριτική και η επιμόρφωσή μας μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες μας να μην ξανακάνουμε την λάθος επιλογή στις επόμενες εκλογές. Μόνο η τεράστια προσπάθεια θα μας κάνει ικανούς να σπάσουμε τα δεσμά αυτής της "δικτατορίας των μετρίων". Μιας ιδιότυπης "Ελληνικής Μετριοκρατίας" που πνίγει την αγαπημένη μας Ελλάδα και αποστερεί τα παιδιά μας από ένα καλύτερο μέλλον. Μιας ιδιότυπης "Ελληνικής Μετριοκρατίας" που μας αφαιρεί το δικαίωμα σε ένα ανθρώπινα αποδεκτό παρόν. Μιας ιδιότυπης "Παγκόσμιας Μετριοκρατίας" που αποστερεί από την μητέρα φύση γενικότερα την δυνατότητα να συνεχίσει να συντηρεί απρόσκοπτα την ζωή στον γαλάζιο μας πλανήτη!
Η προσπάθεια μπορεί να είναι Τιτάνια ... αλλ
Keywords
Τυχαία Θέματα