Αθανάσιος Τσαυτάρης | Σωριάστηκε μέσα στη Βουλή [video]

15:14 6/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Ενώ βρισκόταν στο βήμα ο βουλευτής της Χ.Α., Χρήστος Παππάς και έκανε λόγο για εξωτερική πολιτική με όραμα ακούστηκε ένας θόρυβος και τα βλέμματα όλων στράφηκαν προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος.

Ο κ. Παππάς έσπευσε να αφήσει σχόλιο λέγοντας πως » καταρρέει η κυβέρνηση» ενώ σε επιστολή της η Χ.Α. στη συνέχεια υποστηρίζει πως ο υπουργός αποκοιμήθηκε. Παρόλα αυτά ο κ. Τσαυτάρης χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα μετά το περιστατικό έβγαλε και λόγο.

Διαβάστε την επιστολή της Χ.Α.:

«Κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας ο υπουργός

της συγκυβέρνησης Τσαυταρής. Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας τον θόρυβο, αλλά και τον γέλωτα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, που ασκούσε κοινοβουλευτικό έλεγχο εκείνη τη μοιραία στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα