Επικράτησε ο «Σασμός» στη «μάχη» τηλεθέασης της Δευτέρας

Πιο κοντά στο 10%- για αρχή- ώθησε τον δείκτη τηλεθέασης η σειρά «Ο σασμός» με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Δευτέρας το οποίο ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Η σειρά «Η γη της ελιάς» ήταν η δεύτερη επιλογή της ημέρας με τη «Μάγισσα» να διαμορφώνει την τριάδα κορυφής.

Τέταρτο στη σειρά δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε η σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» και στην πέμπτη θέση η σύγχρονη κοινωνική δραματική «Ο γιατρός».

Αν και χρονικά η

νέα σεζόν είναι στην αρχή της, φαίνεται ότι όπως και πέρσι, αλλά και πρόπερσι, οι σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» έχουν «καπαρώσει» τις πρώτες δύο θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, στην ώρα μετάδοση τους συγκεντρώνουν την πλειονότητα των προτιμήσεων και μένει να δούμε στη συνέχεια ποια ή ποιες σειρές της νέας «εσοδείας» θα καταφέρουν κάνουν την έκπληξη.

Σταθερά στη δεκάδα τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης», συνεχίζουν να σημειώνουν τις υψηλότερες τηλεθεαματικότητες της τυπολογίας τους παρά τα νέα τηλεπαιχνίδια τα οποία προστέθηκαν από τον Σεπτέμβριο.

Το «Ναυάγιο» του Mega πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση και μόλις δύο ειδησεογραφικές εκπομπές κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να «μπουν» στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη για τον Στάθη

Κώστας Νικούλι στο topontiki.gr: «Δεν ήθελα μια ζωή να είμαι ο Πετρής του Σασμού» (Photo)

Περρής και Λιάγκας απαντούν στον Κανάκη για τον Μπέο – Αν κι εγώ δεν είχα εκπομπή, θα έλεγα «γιατί τον δείχνουν» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα