Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης – Εισήχθη με αμυγδαλίτιδα και πέθανε από ανακοπή (video)

Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον ξαφνικό θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν από τη Χίο, μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και ξαφνικά πέθανε.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όπως μεταδίδει το Epiruspost.gr η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του

Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Την Τετάρτη (13/9) και κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Σύμφωνα με το Mega, η 20χρονη δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή να είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Αττική: Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία

Ποιες εθνικές οδοί θα είναι χωρίς διόδια έως το Σάββατο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννινα, Κατεπείγουσα, 20χρονης – Εισήχθη,ioannina, katepeigousa, 20chronis – eisichthi