Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου – Ποιοι συμπληρώνουν το Top 10

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, μετά τη μεταγραφή του στη Αλ Νασρ, σύμφωνα με τη σχετική λίστα του Forbes.

Ο Ρονάλντο που, μετά από 1,5 χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταπήδησε στην Αλ Νασρ, οδηγεί τη λίστα με εκτιμώμενο ποσό τα 136 εκατομμύρια δολάρια.

Στη 2η θέση ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με εκτιμώμενο ποσό τα 130 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Κιλιάν Μπαπέ στα 24 του έρχεται στο Νο 3 με 120 εκατομμύρια δολάρια. Ο σταρ του ΝΒΑ

και των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς με «μισθό» 119,5 εκατ.δολ. και ο Μεξικανός μποξέρ Κανέλο Αλβάρες (110 εκατ.) συμπληρώνουν το top5. 

Ο αστέρας του γκολφ, Ντάστιν Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 6 με 107 εκατομμύρια δολάρια, κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στην πρώτη δεκάδα.

Ο έτερος άσος του γκολφ, Φιλ Μίκελσον (106 εκατομμύρια δολάρια) και ο σταρ του NBA, Στεφ Κάρι (100,4 εκατομμύρια δολάρια) – έφτασαν για πρώτη φορά σε αυτό το όριο.

Πρόκειται για μια ομάδα οκτώ αθλητών που ο καθένας κέρδισε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες, διπλάσια από κάθε προηγούμενο έτος.

Ο – παλαίμαχος πλέον – αστέρας του τένις, Ρότζερ Φέντερερ (Νο 9 στη φετινή λίστα), έχει εκτιμώμενα έσοδα 95,1 εκατομμύρια δολάρια, με σχεδόν όλα να βγαίνουν έξω από τα κορτ, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ «κλείνει» την πρώτη δεκάδα του 2023 με 89,1 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Το ΔΣ του ΟΑΚΑ ενέκρινε τη Σύμβασης Παραχώρησης του γηπέδου στην ΚΑΕ

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Ο Κρις Σίνγκλετον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Νεκρή η χρυσή Ολυμπιονίκης Τόρι Μπόουι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κριστιάνο Ρονάλντο, Έγινε, – Ποιοι, Top 10,kristiano ronalnto, egine, – poioi, Top 10