Μια Καλίφα: Γιορτάζει τον θάνατο του Κίσινγκερ και χαρίζει έκπτωση στο OnlyFans

Η αμφιλεγόμενη φιλοπαλαιστίνια σταρ του πορνό Μια Καλίφα πανηγύρισε τον θάνατο του Χένρι Κίσινγκερ, προσφέροντας έκπτωση στο OnlyFans της — και λέγοντας σκληρά: «Bye Bitch».

«Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!» ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης X, ενώ μοιράστηκε επίσης μηνύματα που αποκαλούσαν τον τέως Εξωτερικών «εγκληματία πολέμου».

lang="en" dir="ltr">HENRY KISSINGER IS DEAD!! To celebrate this beautiful 29th day of November use promo code: ByeBitch to get 29% off my OF this week pic.twitter.com/qJQlIGK9jV

Mia K. (@miakhalifa) November 30, 2023

«Για να γιορτάσετε αυτήν την όμορφη 29η ημέρα του Νοεμβρίου χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς: ByeBitch για να κερδίσετε 29% έκπτωση στο OF μου αυτήν την εβδομάδα».

Η Καλίφα μαζί με την προσφορά της ανάρτησε ημίγυμνες φωτογραφίες της σε ένα κρεβάτι, κρατώντας μπαλόνια που γράφουν «PARTY».

Η Καλίφα, η οποία τον περασμένο μήνα απολύθηκε από το Playboy επειδή εξέφρασε την υποστήριξή της στη Χαμάς κατά τη διάρκεια της επίθεσης της στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, μοιράστηκε επίσης μια από τις αναρτήσεις θαυμαστών της σχετικά με την έκπτωση:

«Ο εγκληματίας πολέμου πεθαίνει και έχουμε έκπτωση για το OF. Η καλύτερη μέρα!!».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο αρχηγός των Pogues, Σέιν ΜακΓκόουαν 

Τζένιφερ Άνιστον: Έκανε δωρεά στο ίδρυμα του Μάθιου Πέρι – Ζήτησε το ίδιο από θαυμαστές του «Τσάντλερ»

Συνεχίζει τη σκληρή μάχη η Shannen Doherty: «Εχω πλέον καρκίνο στα κόκκαλα – Δεν θέλω να πεθάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Καλίφα, Γιορτάζει, Κίσινγκερ, OnlyFans,kalifa, giortazei, kisingker, OnlyFans