Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha στο «κλείσιμο» του Φεβρουαρίου

Η γραμμική απόδοση του Alpha καθόλη τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του Φεβρουαρίου ήταν τέτοια ώστε σε συνδυασμό με τις αποδόσεις του ανταγωνισμού, βρέθηκε να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις, με βάση τα δεδομένα της Nielsen.

To Mega έχασε μιάμιση ποσοστιαία μονάδα από τη δυναμική που είχε σχηματίσει την Τετάρτη.

Χθες κάτι η καθίζηση στην απόδοση του «Live news» , από τη

μία μέρα στην άλλη, κάτι η χαμηλή ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην βραδινή ελληνική ταινία, συγκριτικά με το «γκελ» που είχε προχθές το «Ναυάγιο», αλλά και η υποτονική πρωινή ζώνη έως τις 15.00, σε σχέση με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού, συνετέλεσαν ώστε το κανάλι της Συγγρού να αποσπάσει το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, παραμένοντας όμως σε τροχιά ανακατάληψης του απολεσθέντος εδάφους.

Στον ΑΝΤ1 η βραδινή ζώνη είχε απόδοση σαν αυτή της πρωινής. Είχε άλλωστε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Λιάγκα ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Τράβηξαν» κόσμο στο κανάλι και οι «Boomers», επίσης.

Το Strar στο φινάλε του Φλεβάρη ήταν τέταρτη επιλογή κυρίως χάρη στην ανεβασμένη- συγκριτικά με την Τετάρτη- απόδοση του μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef».

Όταν δεν έχει «Survivor» ο Σκάι, όπως χθες για παράδειγμα, η δυναμική του σταθμού μεταβάλλεται δραματικά.

Άνω του 6% ήταν το μερίδιο που απέσπασε η ΕΡΤ1, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια «αποχαιρέτισαν» την τελευταία ημέρα του περασμένου μήνα χωρίς να παρουσιάσουν κάτι συγκλονιστικό.

Διαβάστε επίσης:

«Το Πρωινό»: Για τον Γιώργο Λιάγκα οι 57 των Τεμπών «θυσιάστηκαν»

ΑΝΤ1: Η πρεμιέρα της Formula 1 θα μεταδοθεί απευθείας και από το ελεύθερης λήψης κανάλι (Photos/Video)

MasterChef: Ξέσπασε ξανά σε κλάματα η Γεωργία – «Στην αρχή τσαντιζόμουν, τώρα τη λυπάμαι» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα