Σχεδόν 50% αυξήθηκε η τηλεθέαση στον Σκάι λόγω «Survivor» και επαναλήψεων του ανταγωνισμού

Νέο limit up στην τηλεθέαση του κατάφερε ο Σκάι με το «Survivor» πυλώνα του prime time και του συνολικού προγράμματος του σταθμού. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου διατήρησε και τη Δευτέρα τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης με μέγεθος- παραλίγο- στο 15%.

Το πρόγραμμα φαίνεται να έχει δυναμική η οποία αλλάζει και το αποτύπωμα του καναλιού. Μένει να φανεί η ικανότητα του να συγκρατήσει κόσμο στον σταθμό όταν θα επιστρέψουν στο προγράμμα του ανταγωνισμού σειρές όπως οι «Η γη της ελιάς», «Σασμός», «Μάγισσα»,

«Στα σύνορα», «Παραλία», «Ο όρκος ΙΙ» και ενταχθούν οι νέες παραγωγές ελληνικής μυθοπλασίας όπως η «Famagusta», «Σκαραβαίος», «Μαύροι πίνακες», «Maestro».

Από τις ημερήσιες αποδόσεις των άλλων καναλιών φαίνεται ότι σε μεγάλο ποσοστό ο ανταγωνισμός συγκράτησε τις δυνάμεις του (Mega, ΑΝΤ1, Star).

Αν και κάτω από τον συνηθισμένο μέσο όρο ο Alpha δείχνει σταθεροποιητικές τάσεις διατηρώντας μερίδιο 10% και άνω.

Η ΕΡΤ1 προσπέρασε το Open το οποίο δείχνει να επιστρέφει σε αποδόσεις που παρουσίαζε πριν από αρκετό καιρό.

Τα κρατικά ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2 μοιάζουν να βρίσκονται σε παράλληλο σύμπαν με μερίδια που υπολείπονται ακόμα και του Μακεδονία TV, το οποίο μεταδίδει από το απόγευμα και μετά σειρές παρελθόντων ετών από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 και τα βράδια επεισόδια των σειρών αστυνομικής δράσης και περιπέτειας αμερικανικής παραγωγής.

Η όποια απόπειρα ενίσχυσης και αναβάθμισης της ΕΡΤ3 που επιχειρήθηκε από τα κεντρικά της ΕΡΤ για την ώρα φαίνεται ότι δεν αποδίδει, εκ του αποτελέσματος. Δηλαδή την ετυμηγορία της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κακούρης: Όταν η τηλεοπτική εισβολή στη ζωή του βαφτίστηκε «δικαίωμα στην ενημέρωση»

Σάρα Σίντνερ: Η στιγμή που η δημοσιογράφος του CNN αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο (Video)

Τζένη Μελιτά: Παραλίγο… τούμπα στην εκπομπή με το «καλημέρα σας» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σχεδόν 50, Σκάι, Survivor,schedon 50, skai, Survivor