Grand Slam Tennis 2 - Game Report

Το τένις όπως δεν το έχεις ξαναζήσει.

Το Grand Slam Tennis επιστρέφει με πολλές αλλαγές που φέρνουν φρέσκο αέρα στο παιχνίδι για όλους τους φαν του αθλήματος. Πρώτα απ’ όλα να πούμε δυο λόγια για το χειρισμό. Η έκδοση του PS3 υποστηρίζει το PS Move, ενώ η αντίστοιχη του Xbox 360 δεν υποστηρίζει

το Kinect. Επίσης στο παιχνίδι βλέπουμε για πρώτη φορά το Total Racket Control, ένα νέο τρόπο ελέγχου της ρακέτας, που σου επιτρέπει να ελέγχεις τη φορά και τη δύναμη των χτυπημάτων σου με το δεξί αναλογικό μοχλό.

 

ΝΕΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Στο Grand Slam Tennis 2 έχεις τη δυνατότητα, για πρώτη φορά σε σύγχρονο παιχνίδι να λάβεις μέρος σε τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα. Το Australian Open, το U.S. Open, το French Open και το Wimbledon. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις και να παίξεις διάφορους τελικούς και ημιτελικούς που έχουν μείνει στην ιστορία, από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι σήμερα. Άλλα modes που προσφέρει το παιχνίδι είναι το Exhibition, το Career, το Tournament και φυσικά το Multiplayer. Στο Career mode έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ένα παίκτη από την αρχή και σιγά-σιγά να τον αναβάσεις στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Μια ακόμα καινοτομία του παιχνιδιού είναι η προσομοίωση που έχει πετύχει στα διαφορετικά στιλ παιχνιδιού των παγκόσμιων σταρ του αθλήματος, όπως το κλασικό backhand του Federer.

 

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ;

Άλλο ένα στοιχείο που βλέπουμε για πρώτη φορά σε σχετικό παιχνίδι, είναι η ύπαρξη σχολιασμού κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο John McEnroe, ο κατά γενική ομολογία καλύτερος σχολιαστής για το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και ο Pat Cash θα δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στα παιχνίδια σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μετά από αυτό, δοκιμάσεις να παίξεις κάποιο άλλο παιχνίδι τένις, σίγουρα θα σου φανεί πολύ «ήσυχο» και χωρίς ζωή. Ο ήχος του παιχνιδιού γενικά κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα διάφορα στάδια είναι πολύ καλά σχεδιασμένα και αντιγράφουν πιστά τα πραγματικά. Μια μικρή παραφωνία υπάρχει στα μοντέλα των παικτών τα οποία θα μπορούσαν να είχαν σχεδιαστεί λίγο καλύτερα. Επίσης μερικές φορές παρατηρείται μια μικρή ακαμψία στις κινήσεις τους όταν πηγαίνουν προς τη μπάλα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την εντελώς «στρωτή» κίνησή τους στις άλλες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα