NBA | Κόμπε: "Πιο ταλαντούχοι από ποτέ οι Λέικερς"

Ως την ομάδα που έχει τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην ιστορία της χαρακτήρισε τους φετινούς Λέικερς ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος έχρισε... διάδοχό του τον Ντουάιτ Χάουαρντ!

"Είναι η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο που είχαμε ποτέ. Αν αυτό θα μεταφραστεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μένει να φανεί. Στα χαρτιά όμως έχουμε παίκτες All Star, MVP, τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς, παίκτες που είναι κορυφαίοι στις θέσεις τους. Όλοι

περιμένουν από μας να είμαστε η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον θα παίζει μέχρι τον Ιούνιο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των "λιμνανθρώπων".

Στη συνέχεια ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ τόνισε πως όταν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους Λέικερς και ταυτόχρονα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα ήθελε ο Ντουάιτ Χάουαρντ να είναι ο παίκτης ο οποίος θα συνεχίσει το... έργο του στην ομάδα της "πόλης των Αγγέλων".

"Ακόμη οι Λέικερς είναι η ομάδα μου, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι όταν αποσυρθώ θα γίνουν η ομάδα του Χάουαρντ. Θέλω να του μάθω ό,τι μπορώ για να συνεχίσουν οι Λέικερς στον ίδιο δρόμο όταν σταματήσω. Να είναι σαν να μην έφυγα ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα