ΑΡΗΣ | Χιτσκοκικό φινάλε στο Αλεξάνδρειο, ντεμπούτο με νίκη για Αγγέλου!

Σε ακατάλληλη για... καρδιακούς εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Αρη με τον Ηλυσιακό! Ωστόσο, το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο των "κίτρινων", αν και αγχώτικο, ήταν νικηφόρο και συνοδεύτηκε από το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας στη φετινή Α1!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις ομάδες, με τον Αρη και τον Ηλυσιακό να είναι νευρικοί και άστοχοι και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ισχνό προβάδισμα με 18-14. Ωστόσο, στη δεύτερη περίοδο, οι "κίτρινοι" ανέβασαν στροφές και με επιμέρους σκορ 13-7 κατάφεραν να ξεφύγουν. Ετσι, οι παίκτες

του Βαγγέλη Αγγέλου πήγαν στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά (31-21).

Μετά την ανάπαυλα, ο Αρης έδειξε ότι έχει διαθέσεις να... "καθαρίσει" από νωρίς το ματς, καθώς το 23' ο Πελεκάνος με τρίποντη "βόμβα" έκανε το 36-21, δίνοντας στην ομάδα του ξεκάθαρο προβάδισμα 15 πόντων. Κάπου εκεί όμως ήταν η ώρα του Ηλυσιακού να αφυπνιστεί και με μπροστάρηδες τους Αμερικάνους Σκοτ και Τζόουνς "ψαλίδισε" τη διαφορά μέχρι και τους 4, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται βρίσκοντας τους Θεσσαλονικείς προηγούμενους μόλις με ένα καλάθι (45-43)! Η εξέλιξη της τελευταίας περιόδου ήταν άκρως αμφίρροπη. Οι μονομάχοι πορεύονταν χέρι-χέρι στο σκορ, όμως στο τέλος ο Αρης εμφανίστηκε ψυχραιμότερος και όντας εύστοχος στις ελεύθερες βολές, πανηγύρισε εν τέλει την πρώτη του νίκη το φετινό πρωτάθλημα, έστω και με αγχωτικό τρόπο, με 64-63!

Δεκάλεπτα: 18-14, 31-21, 45-43, 64-63

Διαιτητές: Σώμος, Ταβουλαρέας, Τζαφλέρης.

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα