ΚΑΒΑΛΑ | Πρίφτης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Η Καβάλα πέρασε από την Γλυφάδα όπου επικράτησε του Ικάρου Καλλιθέας με 71-79 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα τελευταία ματς παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε και τις απώλειες παικτών. Είμαστε αξιοπρεπείς και είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό. Στη συνέχεια έχουμε

δύσκολα ματς και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται για να δούμε τι θα κάνουμε στα πλέι οφ. Ήταν μια νίκη χαρακτήρα αυτή καθώς έχουμε τραβήξει πολλά. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και ευχαριστιόμαστε τα ματς", δήλωσε ο τεχνικός της Καβάλας ενώ από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ:

"Ήταν μία σημαντική νίκη, ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, σοβαροί από το πρώτο λεπτό στο πλάνο που είχαμε δουλέψει. Αφιερώνω τη νίκη στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Έχουμε περάσει πολλά. Τραυματισμούς, απώλειες παικτών, αλλά ευχαριστιόμαστε πολύ αυτό που κάνουμε. Αφιερώνω τη νίκη και στον κόσμο που ήρθε εδώ. Προχωράμε και όπου φτάσουμε. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την προσπάθεια που κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα