ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό"

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 επί της Εφές, αλλά όπως δήλωσε ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Γιώργος Πρίντεζης, οι πρωταθλητές πρέπει να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο ενόψει του δεύτερου ματς (12/4) της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκα.

"Πέρασα ένα δύσκολο διάστημα η αλήθεια είναι, είναι μεγάλη χρονιά με διάρκεια και χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια από όλους μας. Δεχτήκαμε 62 πόντους από την Εφές ωστόσο, αν το δει κανείς προσεκτικά θα προσέξει ότι οι περισσότεροι ήταν εύκολοι. Από δικά μας λάθη, δεχτήκαμε

πολλούς πόντους από πικ εν ρολ. Είχαμε προετοιμαστεί καλά αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής (12/4). Δεν παίζει ρόλο η έδρα, το προβάδισμα, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, η Εφές είναι απρόβλεπτη ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά, έχασε πολλά σουτ", δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Οσον αφορά για το τι πρέπει να βελτιώσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης, ανέφερε πως "όλα τα στοιχεία μας πρέπει να τα βελτιώσουμε, είμαστε καινούρια ομάδα και μπορούμε να βελτιωθούμε σε όλα. Μέσα από την άμυνα ξεκινούν όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα