ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης: "Το μπάσκετ είναι γιορτή και διασκέδαση"

Την ευχή του να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι σε κόσμια πλαίσια, όπου οι δύο αιώνιοι θα παίξουν καλό μπάσκετ και ο κόσμος θα το ευχαριστηθε, εξέφρασε στη ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως όλοι οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν να βλέπουν γεμάτα τα γήπεδα, ωστόσο τόνισε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα στην Ελλάδα

όπως έχουν τώρα τα πράγματα.

«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, σε κόσμια πλαίσια και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θα είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα παίξουν οι δύο ομάδες φέτος».

Για το αν μπορεί να γίνει ένας τελικός σε μεγάλο γήπεδο: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Εμείς οι αθλητές κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προφυλάξουμε το άθλημα. Το μπάσκετ είναι γιορτή και διασκέδαση και θα ήθελαν όλοι να παίξουν σε γεμάτο γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται».

Για το αν αισθάνεται πως είναι σε «αποστολή»: «Στην ομάδα βρίσκονται παίκτες που ο καθένας έχει τη δουλειά του. Η ομάδα έχει 15 παίκτες και ανά πάσα στιγμή ο καθένας είναι έτοιμος να βοηθήσει. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, ένα ξεχωριστό παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι και ο καλύτερος στο παρκέ ας κερδίσει».

Πού θα σημάδευαν τον αντίπαλο: «Ο Παναθηναϊκός δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Χρειάζεται χρόνος. Φέτος είναι ευκαιρία ο Ολυμπιακός να χτίσει έναν κορμό και μετά να γίνονται προσθαφαιρέσεις. Ελπίζω να μείνουμε σε αυτό και να μην αλλάξουμε όλη την ομάδα. Είναι δουλειά των προπονητών να μας ετοιμάσουν. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για δυνατά και αδύνατα σημεία. Οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα