ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καραμπάτσος: "Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε"

Ο Διονύσης Καραμπάτσος έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σημειώνοντας 22 πόντους (4 τριπ.) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Κηφισιά.

Ο 25χρονος φόργουορντ του Περάματος, μίλησε στο superbasket.gr για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας στην κατηγορία, αλλά και την επιστροφή του Ντίνου Καλαμπάκου στον πάγκο της ομάδας.

"Η κατάσταση

όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία έχει δυσκολέψει αρκετά, μετά και από την ήττα από την Κηφισιά", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Περάματος και συνέχισε:
"Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι. Όσο υπάρχουν και μαθητικά ελπίδες για την παραμονή μας, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου (31/03) κόντρα στην Κηφισιά, ανέφερε: "Ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή. Εμείς προσπαθήσαμε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να "μαζέψουμε" την διαφορά αλλά η Κηφισιά βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και δεν μπορέσαμε τελικά να καταφέρουμε κάτι καλύτερο".

Στην συνέχεια, για το πόσο επηρέασε την ομάδα η αλλαγή προπονητή, είπε: "Ο κόουτς Καλαμπάκος ξέρει την ομάδα, άλλωστε είναι κατά κάποιο τρόπο δικό του δημιούργημα. Κάθε προπονητής βέβαια, έχει την δική του φιλοφοφία, τόσο προπονητική όσο και αγωνιστική. Ο κύριος Σορώτος πήρε μια ομάδα με παίκτες που δεν είχε εκείνος επιλέξει και έπρεπε να την κοουτσάρει από τη μέση της σεζόν. Κάθε προπονητής έχει την δική του τακτική".

Με τον Κώστα Σορώτο στον πάγκο, ο Διονύσης Καραμπάτσος πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι για το οποίο δήλωσε: "Ο κόουτς Σορώτος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θεώρησε πως μπορούν να προσφέρουν στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Σίγουρα το γεγονός πως πήρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με βοήθησε κι εμένα να βελτιωθώ αγωνιστικά, Άλλωστε όσο περισσότερο παίζεις, μόνο καλύτερο πρόσωπο μπορείς να δείξεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα