Το «ευχαριστώ» του Πρίφτη στον ΠΑΟ

Ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, δεν είχε πολλά να πει για το αγωνιστικό κομμάτι του ημιτελικού, είχε, όμως, αρκετά να πει για την άψογη φιλοξενία του Παναθηναϊκού.

«Ηταν δύσκολο για εμάς να διαχειριστούμε δύο παιχνίδια μέσα σε τρις μέρες. Επιπλέον είχαμε προβλήματα τραυματισμών τα οποία προέκυψαν εδώ. Αναφέρομαι στους Πάσσαλη και Καραθανάση. Κατεβήκαμε με εννιά παίκτες. Επίσης, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν καταφέραμε να αντισταθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έπαιξε στο επίπεδό του. Μας αντιμετώπισε σοβαρά. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας ανταπέδωσε την φιλοξενία. Ετσι θα έπρεπε να λειτουργούν γενικά όλες οι ομάδες. Τα μεγάλα ταξίδια ειδικά για εμάς τις επαρχιακές ομάδες δεν είναι σύμμαχοί μας. Οι ομάδες θα έπρεπε να συνεργάζονται, να παραχωρούν όποτε μπορούν το γήπεδό τους για να μπορούμε όλοι να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν εκφράζω κανένα παράπονο, αλλά ο Παναθηναϊκός δέχθηκε να παίξουμε Παρασκευή αντί για Κυριακή ώστε να αποφύγουμε τα δύο ταξίδια, μας παραχώρησε το γήπεδό του, την αίθουσα με τα βάρη και αυτό είναι κάτι που οφείλω να υπογραμμίσω. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα