ATP Finals: Έκλεισε η 8άδα για το Τορίνο

Συμπληρώθηκε το παζλ με τους 8 συμμετέχοντες των φετινών Nitto ATP Finals του Τορίνο (12-19/11), καθώς μετά τα χθεσινά αποτέλεσμα της προημιτελικής φάσης του Rolex Paris Masters οριστικοποιήθηκαν και τα 2 τελευταία εισιτήρια για το μεγάλο αθλητικό event της γειτονικής μας χώρας.

Συγκεκριμένα, μετά την

εξασφάλιση της πρόκρισης του Στέφανου Τσιτσιπά για 5η διαδοχική χρονιά στα τελικά της ATP, σειρά είχαν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε να κλείσουν τη θέση τους στη διοργάνωση, πράγμα που επιτεύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3/11).

Μετά τους αποκλεισμούς των Τέιλορ Φριτς, Κάσπερ Ρουντ και Άλεξ Ντε Μινόρ, αλλά και τη χθεσινή ήττα του Νο9 στο Race, Χούμπερ Χούρκατς από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο 25χρονος Γερμανός και ο 20χρονος Δανός δεν μπορούν να υποχωρήσουν από το Top-8 της κούρσας για τα Finals.

Παρότι και οι 2 δε συνεχίζουν στο τελευταίο 1000άρι της χρονιάς πλέον, οι ήττες των διωκτών τους ευνόησαν, και έτσι μπορούν να εστιάσουν από τώρα στην προετοιμασία τους για τη τελευταία διοργάνωση της χρονιάς. Ο Ζβέρεφ, μάλιστα, έχει δηλώσει το “παρών” και στο 250άρι της Σόφιας, που θα λειτουργήσει για τον ίδιο και ως πρόβα τζενεράλε για το Τορίνο.

Οι 8 φιναλίστ των ATP Finals:
1. Νόβακ Τζόκοβιτς
2. Κάρλος Αλκαράθ
3. Ντανιίλ Μεντβέντεφ
4. Γιανίκ Σίνερ
5. Αντρέι Ρούμπλεφ
6. Στέφανος Τσιτσιπάς
7. Αλεξάντερ Ζβέρεφ
8. Χόλγκερ Ρούνε

With four former champions set to compete, the singles field for the 2023 #NittoATPFinals is officially set.

Read more

ATP Tour (@atptour) November 4, 2023

The post ATP Finals: Έκλεισε η 8άδα για το Τορίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα