Barcelona Open: Το βίντεο που επιβεβαιώνει την παρουσία του Τσιτσιπά (vid)

Παρών θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Barcelona Open που διεξάγεται το διάστημα 15 με 23 Απριλίου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει ότι θα υπάρχει και τέταρτος παίκτης του Top 10 στην παγκόσμια κατάταξη στο τουρνουά μετά τους Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Αλκαράθ και Κάσπερ Ρούουντ.

“Οι διοργανωτές παλεύουν σκληρά για τον εορτασμό των 70 ετών του τουρνουά με μία πολύ ξεχωριστή έκδοση”, αναφέρει η ανακοίνωση που

μαζί με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ουσιαστικά επιβεβαιώνει την παρουσία του Νο.3 κόσμου στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ο 24χρονος Έλληνας θα είναι ένα από τα φαβορί στο χώμα της Βαρκελώνης όντας δύο φορές φιναλίστ, το 2018 και το 2021, χάνοντας και στις δύο περιπτώσεις από τον Ράφα Ναδάλ. Από τότε που έγινε επαγγελματίας ο Τσιτσιπάς δεν έχασε ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστεί στην περιοχή. “Είναι ένα από τα αγαπημένα μου”, είπε ο ίδιος.

Ο Τσιτσιπάς μετρά 12 νίκες σε 16 ματς και στο ντεμπούτο του το 2018 έφτασε στον τελικό που ήταν και ο πρώτος στην καριέρα του δείχνοντας στα 19 του τότε την λαμπρή συνέχεια που θα ακολουθούσε.

Tsitsipas, April, Barcelona. @steftsitsipas @rctb1899 @atptour @BancoSabadell I #tennis #atptour #tsitsipas #barcelona pic.twitter.com/Y7zOFMUNGC

Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) March 15, 2023

The post Barcelona Open: Το βίντεο που επιβεβαιώνει την παρουσία του Τσιτσιπά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα