China Open: Απέκλεισε την Κασάτκινα η Γουανγκ και περιμένει Σάκκαρη

Συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις της στο China Open η Σίνγιου Γουάνγκ, καθώς έκανε το 2/2 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης, περιμένοντας την νικήτρια της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ Μαρίας Σάκκαρη και Λίντα Φρουχβίρτοβα (16:00 GR)

Η 22χρονη Κινέζα, μετά τη νίκη επί της 39χρονης Ρωσίδας, Βέρα Ζβοναρέβα, με 6-4, 6-3 στο πλαίσιο της πρεμιέρας της στο Πεκίνο, κατάφερε σήμερα να αποκλείσει πρόωρα την Ντάρια Κασάτκινα, νικώντας την με 6-4, 6-2, μέσα σε μία ώρα και 26

λεπτά αγώνα.

Η Γουάνγκ πέτυχε μόλις έναν άσο αλλά και ένα διπλό σφάλμα στο παιχνίδι, όντας σε καλή μέρα τόσο πίσω από το 1ο service (68%, 23/34), όσο και από το 2ο (52%, 14/27). Έσωσε τα 3 από τα 5 BP που δέχθηκε, ενώ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις μισές “απειλές” της για break (5/10).

Στο 1ο set, αμφότερες ξεκίνησαν με υπερασπίσεις των service τους (1-1), όμως στη συνέχεια η Κασάτκινα είναι αυτή που πήρε πρώτη προβάδισμα, καθώς με νέο service game πήρε ξανά την ισχνή διαφορά της, και στη συνέχεια έκανε break (3-1).

Η “γηπεδούχος” πήρε άμεσα πίσω το break και ισοφάρισε με μεγάλο hold (3-3), ενώ το ισόπαλο σκορ δεν άλλαξε μετά από εκατέρωθεν break (4-4). Με 3ο διαδοχικό break η Γουάνγκ ξαναπήρε τη μικρή διαφορά της, και στο φινάλε χάρισε μόλις έναν πόντο στη No11 του ταμπλό για να κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-4).

Στο 2ο set, η Κινέζα συνέχισε να σπάει το service της αντίπαλής της, ενώ με νέο μεγάλο hold μεγάλωσε και την απόστασή τους (2-0), διατήρησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα ως το 6ο game (4-2), και στη συνέχεια έγραψε τον επίλογο στο ματς, πραγματοποιώντας νέο break, αλλά και νέο service game (6-2).

(+6h) SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post China Open: Απέκλεισε την Κασάτκινα η Γουανγκ και περιμένει Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα