Delray Beach Open: Φριτς και Πολ για τον τίτλο (vid)

Ένα ήταν το σίγουρο στη Φλόριντα… Ο τελικός θα ήταν ανάμεσα σε Αμερικανούς αφού και οι τέσσερις ημιφιναλίστ του Delray Beach Open, ήταν Αμερικάνοι.

Τέιλορ Φριτς και Τόμι Πολ, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Μάρκος Γκιρόν και Φράνσις Τιαφό, σφραγίζοντας το σπουδαίο ραντεβού τους στον τελικό της ATP 250 διοργάνωσης.

Πρόκειται για μονομαχία ανάμεσα στους δύο κορυφαίους Αμερικανούς της παγκόσμιας κατάταξης καθώς ο Φριτς καταλαμβάνει το Νο9 της ATP

Rankings ενώ ο Πολ το Νο14.

Πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό, εξασφάλισε ο Τόμι Πολ ο οποίος ήταν επιβλητικός και επικράτησε 6-2, 6-2 του Φράνσις Τιαφό, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη του στο ATP Tour, προερχόμενος από την κατάκτηση του Dallas Open την περασμένη εβδομάδα.

Ο 26χρονος, Νο3 του ταμπλό, μετέτρεψε σε break και τις τέσσερις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και σφράγισε τη νίκη του σε μόλις 62 λεπτά αγώνα.

Λίγο αργότερα, ο κάτοχος του τίτλου, Τέιλορ Φριτς δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο απέναντι στον φορμαρισμένο Μάρκος Γκιρόν, κερδίζοντας με 7-6(8), 6-2 τον συμπατριώτη του. Μάλιστα, ο 26χρονος χρειάστηκε να σώσει και set point του Γκιρόν στο συναρπαστικό tie break του 1ου σετ, πριν “καθαρίσει” ελεγχόμενα το 2ο.

Φριτς και Πολ θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους, με το μεταξύ τους σκορ να είναι ισόπαλο 2-2.

DELRAY BEACH OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Delray Beach Open: Φριτς και Πολ για τον τίτλο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα