Madrid Open: Με ανατροπή στα ημιτελικά η Σφιόντεκ (vid)

Την τέταρτη σερί της νίκη στο Mutua Madrid Open πανηγύρισε το απόγευμα της Τρίτης η Ίγκα Σφιόντεκ, που επιβλήθηκε της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 4-6, 6-0, 6-2, μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά αγώνα στο Manolo Santana Stadium.

Η κορυφαία του ταμπλό, αλλά και της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε πίσω μ’ ένα set, αλλά επέστρεψε με bagel στο δεύτερο. Στο decider πήρε εξ’ αρχής προβάδισμα με hold και break, και διαχειρίστηκε τη διαφορά ως το τέλος για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να νικήσει.

Με την επικράτηση

αυτή εξασφαλίζει της θέση της στα ημιτελικά της Μαδρίτης, και για να βρεθεί ξανά στον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσει είτε το εμπόδιο της Μάντισον Κις, είτε της Ονς Ζαμπέρ, που θα αναμετρηθούν αργότερα μέσα στη μέρα.

True grit @iga_swiatek is through to another #MMOPEN semifinal with a comeback victory over Haddad Maia! pic.twitter.com/Go5ubC4hdZ

wta (@WTA) April 30, 2024

Για να φτάσει στην επικράτηση η Πολωνή είχε 76% σε περασμένα πρώτα service, και είχε 60% σε κερδισμένους πόντους πίσω από αυτά. Συνέπεια έδειξε και πίσω από το δεύτερο service, έχοντας 71% σε κερδισμένους πόντους.

Πολλές ήταν οι φορές, μάλιστα, που απείλησε με BP το service της αντίπαλής της, και μετουσίωσε σε break μόλις 7/18 ευκαιρίες της. Η ίδια έσβησε 4/7 απειλές της Βραζιλιάνας, που δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο καλό παιχνίδι του πρώτου set.

Τ’ άλλα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Γιούλια Πουτιντσέβκα και Έλενα Ριμπάκινα, με τις δύο συμπατριώτισσες να αναμετρώνται για μια θέση στον ημιτελικό, και Αρίνα Σαμπαλένκα με Μίρα Αντρέεβα, που θα γίνουν αύριο Μ. Τετάρτη (1/5).

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Με ανατροπή στα ημιτελικά η Σφιόντεκ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Σφιόντεκ,Madrid Open, sfiontek