Madrid Open: Ο Ναδάλ αποχαιρέτησε και τη Μαδρίτη (vids)

01:29 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ, μετά τη Βαρκελώνη, είπε το “αντίο” και στη Μαδρίτη, με τον Γίρι Λεχέτσκα να επικρατεί του Ισπανού με 7-5, 6-4 μετά από 2 ώρες και 3 λεπτά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

Czech-mate. @jirilehecka hands Rafael Nadal a 7-5 6-4 defeat in what was possibly his final #MMOpen pic.twitter.com/s4iZ3T7Oz7

Tennis

TV (@TennisTV) April 30, 2024

Μέσα σε μια αποθεωτική και συγκινητική ατμόσφαιρα μέσα στο κατάμεστο Manolo Santana, ο Λεχέτσκα σερβίροντας εξαιρετικά και έχοντας “κρύο” αίμα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα κατάφερε να βρει ένα break σε κάθε set και να φτάσει στη νίκη. 

Ο Τσέχος τελείωσε το παιχνίδι με 7 άσους (ένα διπλό λάθος), πέρασε το 71% των πρώτων service, κερδίζοντας το 89% των πόντων (41/46) και το 37% στο δεύτερο (7/19), έσβησε το μοναδικό break-point του Ναδάλ, ενώ από την πλευρά του ολοκήρωσε την αναμέτρηση με 2/5 break-points. 

Το πρώτο από αυτά ήρθε στο τέλος του 1ου set, παίρνοντας προβάδισμα με 6-5, για να το εξαργυρώσει αμέσως μετά κάνοντας το 7-5 και το παράλληλα παίρνοντας κεφάλι στα sets με 1-0. 

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με τον Λεχέτσκα να βρίσκει και το δεύτερο break στο ματς  και σε συνδυασμό με hold προηγήθηκε με 2-0. Στη συνέχεια και μετά από ένα 10λεπτο game ο Ναδάλ κατάφερε να κρατήσει το service του σβήνοντας 3 break-points μειώνοντας σε 2-1. 

Από εκεί και πέρα το service των δύο παικτών δεν απειλήθηκε με τον Λεχέτσκα να φτάνει στη νίκη, αλλά και στα προημιτελικά, εκεί όπου τον περιμένει από το απόγευμα της Τρίτης, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ που με τη σειρά του κέρδισε τον Αλεξαντερ Μπούμπλικ με straight sets.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Ο Ναδάλ αποχαιρέτησε και τη Μαδρίτη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Ναδάλ, Μαδρίτη,Madrid Open, nadal, madriti