Πανελλήνιο Juniors (U14): Οι ημιφιναλίστ σε αγόρια και κορίτσια

Με τους προημιτελικούς αγώνες συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις στο Α.Α Λάρισας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U14), από τους οποίους προέκυψαν και οι ημιτελικοί της Τέταρτης με το τουρνουά να μπαίνει στην τελική του ευθεία. 

Στα αγόρια ο Νο1 του ταμπλό Αλέξανδρος Αυγέρης (ΑΟΑ Αμπελοκήπων Μενεμένης) κέρδισε στον  προημιτελικό της Μ. Τρίτης τον Βασίλη Λουκουρέση (ΟΑ Πεταλούδων) με 6-3, 6-0 και πέρασε στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) που με τη σειρά του κέρδισε τον Θανάση

Χαιρόπουλο (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-1, 6-4. 

Στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού της Μ. Τετάρτης ο Γιάννης Μοτσάκος (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) θα αντιμετωπίσει τον Ραφαήλ Παγώνη (ΟΑ Γλυφάδας), με τον πρώτο να κερδίζει τον Γεράσιμο Κουτσογιώργο (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-3, 6-4, ενώ ο Νο2 του ταμπλό νίκησε Νικόλα Μπική (ΑΟΑ Πατρών) με 6-1, 6-1. 

Στο διπλό οι Νο1 του ταμπλό Αλέξανδρος Αυγέρης και Βασίλης Λυκουρέσης εξασφάλισαν μια θέση στα ημιτελικά, μετά τη νίκη τους κόντρα στους Άγγελο Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) και Χρήστο Αφρουδάκη (ΟΑ Βούλας) με 6-2, 6-3, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνο Λαμπράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) που με τη σειρά τους κέρδισαν τους Ευθύμη Τζήμα (ΟΑ Καστοριάς Κελετρον) και Αντώνη Χατζηβασιλείου (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) 6-3, 6-4. 

Στον άλλον ημιτελικό θα βρεθούν οι Γιάννης Μοτσάκος και Γεράσιμος Κουτσογιώργος που νίκησαν τους Δημήτρη Γεροβασίλη (Ζεύς ΠΑΟ Κορίνθου) και Πέτρο Γεωργακάκο (Ζεύς ΠΑΟ Κορίνθου) με 6-1, 6-1 και θα αντιμετωπίσουν τους Ραφαήλ Παγώνη και Θανάση Χαιρόπουλο που με τη σειρά τους κέρδισαν τους Χριστόφορος Καρούσο (ΟΑ Κερατσινίου) και Κοσμά Δράκο (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-3, 6-2. 

Στο ταμπλό των κοριτσιών η Λυδία Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) κέρδισε την Ιωάννα Ξυδά (ΟΑ Βούλας) με 6-3, 6-0 με τη Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Βασιλική Λιαγκριδώνη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) που επικράτησε της Δανάης Μαργαρίτη (ΣΑ Μεσσήνης) με 6-3, 6-3. 

Την πρόκριση στα ημιτελικά εξασφάλισε και η Χαρίκλεια Ζήνα (ΑΣ Άλφα Άθληση), μετά τη νίκη της κόντρα στην Αντωνία Παπαγαπητού (Ροδιακός ΟΑ) με 7-6(4), 6-0, εκεί όπου θα βρει απέναντι της την Νο2 του ταμπλό, Κωνσταντίνα Βολονάκη (OA Αττικής) που επικράτησε με ανατροπή της Διόνης Κουκούλη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με 6-7(5), 6-1, 6-2. 

Στο διπλό Λυδία Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη έκλεισαν θέση στην 4άδα κερδίζοντας τις Αργυρώ Αρτσίτα (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) και Βασιλική Τσαντίλη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-2, 6-2 και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Ιωάννα Ξυδά και Αντωνία Παπαγαπητού που νίκησαν τις Εμμέλεια Μάγου (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) και Κωσνταντίνα-Αντιγόνη Σιδηροπούλου (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με 6-3, 6-0.

Στον άλλον ημιτελικό του διπλού Δανάη Μαργαρίτη και Χριστιάνα Χριστοπούλου (ΣΑ Μεσσήνης) θα παίξουν κόντρα στις Νο2 του ταμπλό Χαρίκλεια Ζήνα και Διόνη Κουκούλη, με τις πρώτες να επικρατούν των Δάφνη-Σοφία Αρβανιτοπούλου (ΑΟΑ Ηλιούπολης) και Ελένη Ταρασιάδη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με 6-4, 6-1, ενώ Ζήνα και Κουκούλη κέρδισαν τις Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) και Μαλαμάτη Μίζιου (ΟΑ Νίκαια Λάρισας) με 6-3, 6-1. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 14 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14

The post Πανελλήνιο Juniors (U14): Οι ημιφιναλίστ σε αγόρια και κορίτσια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα