Πανελλήνιο Juniors (U12): Βγήκαν τα ημιτελικά σε αγόρια και κορίτσια

Με τους προημιτελικούς αγώνες συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις του ομίλου Αντισφαίριση & Ζωή στη Λάρισα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U12), από τους οποίους προέκυψαν και οι ημιτελικοί της Τέταρτης με το τουρνουά να μπαίνει στην τελική του ευθεία. 

Στα αγόρια ο Ιάσονας Σπύρου (ΟΑ Βόλου) συνέχισε την εξαιρετική του πορεία, με τον Νο1 του ταμπλό να επικρατεί του Νικόλα Δάσκου (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) με 6-1, 6-4 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον

Γιώργο Τρούλη (Ηράκλειο ΟΑΑ) που με τη σειρά του κέρδισε τον Βασίλη Καούνη (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) με 6-2, 6-2. 

Στον άλλον ημιτελικό, στο ταμπλό των αγοριών, ο Θεόφιλος Τσοκάνης (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) μετά από τη νίκη του κόντρα στον Διονύση-Αλέξανδρο Κοντογιώργη (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-1, 6-2, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Νο2 του ταμπλό, Γιώργο Πούντζα που κέρδισε τον Δημήτρη Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) με 6-2, 6-2. 

Στο διπλό οι Νο1 του ταμπλό, Άγγελος Σαριδάκης (ΑΣ Δροσιάς Νίκη) και Ιάσονας Σπύρου κέρδισαν στα προημιτελικά τους Γιάννη Ιωακειμίδη (ΟΑ Πτολεμαΐδας) και Γιάννη Κουταλιανό (ΑΣΑ Πανοράματος Πυλαίας) με 6-2, 7-6(4) εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά εκεί όπου θα παίξουν κόντρα στους Θεόφιλο Τσοκάνη και Γιώργο Τρούλη που επικράτησαν των Μάριο Δαυιδ Λαζάκη (ΟΑ Σούδας) και Διονύση-Αλέξανδρο Κοντογιώργη με 7-6(2), 7-5.

Στα κορίτσια η Νο1 του ταμπλό Ιωάννα Τσεπετονίδου (ΜΓΣ Πανσερραϊκός) κέρδισε και την Άλκηστις-Εμμανουέλα Σταματάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) με 6-3, 6-0 παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Δήμητρα Καλλίστρου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) που κέρδισε στα προημιτελικά την Αναστασία Χόλμπαν (ΟΑ Αθηνών) με 6-4, 2-6, 6-4. 

Στον άλλον ημιτελικό η Νο5 του ταμπλό Ειρήνη Μπεκιάρη (Ροδιακός ΟΑ) θα παίξει κόντρα στην Νο2 του ταμπλό, Χαρίκλεια Τσόλη (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), μετά τη νίκη της κόντρα στην Μελίνα Κουτσού (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος) με 6-2, 4-6, 6-4, ενώ από την πλευρά της η Τσόλη για να φτάσει στην 4άδα χρειάστηκε να ξεπεράσει την Χάιδω Νικολή (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) κερδίζοντας με 3-6, 7-5, 6-1. 

Στο διπλό Ειρήνη Μπεκιάρη και Ιωάννα Τσεπετονίδου κέρδισαν στον προημιτελικό τις Άλκηστις-Εμμανουέλα Σταματάκη και Χρυσάνθη Μπάτου (ΜΑΣ Αντισφ. & Ψυχαγ. Θερμ) με 6-1, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τις Χαρίκλεια Τσόλη και Παρασκευή Κατσιγιαννάκη (ΟΑ Ιωλικός) που με τη σειρά τους νίκησαν τις Αδαμαντία Χειλαδάκη (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) και Κατερίνα Παζαρά (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) με 6-4, 6-4. 

Την πρόκριση στα ημιτελικά εξασφάλισαν και οι Δήμητρα Καλλίστρου και Αναστασία Λιώρη (ΓΟ Περιστεριού Παλάσκας) που κέρδισαν τις αδελφές Ανδρονίκη-Άννα και Φιλίππα Ζαπνάρη του ΑΣΕ Θησέας Αγ. Δημητρίου, με 6-1, 6-2 και την Τετάρτη θα κοντραριστούν με τις Αναστασία Χόλμπαν και Αγγελική-Παυλίνα Οικονομοπούλου (ΟΑ Αθηνών) που κέρδισαν την Τρίτη της Νο2 του ταμπλό Μελίνα Κουτσού και Χάιδω Νικολή με 6-4, 7-5. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 12 |  ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12

The post Πανελλήνιο Juniors (U12): Βγήκαν τα ημιτελικά σε αγόρια και κορίτσια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα