Miami Open: Επιβίωσαν Ριμπάκινα, Αζαρένκα (vids)

Δύσκολο βράδυ περίμενε τις Έλενα Ριμπάκινα και Βικτόρια Αζαρένκα στην Πέμπτη, στην πρεμιέρα τους στο Miami Open απέναντι σε νεαρές τενίστριες.

Η Ριμπάκινα που απέσυρε τη συμμετοχή της από το Indian Wells λόγω ασθένειας την τελευταία στιγμή, επέστρεψε στα courts και χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα της qualifier Δανέζας, Νο92 στον κόσμο, Κλάρα Τάουσον και μετά από 2 ώρες και 27 λεπτά αγώνα να φτάσει στη νίκη με 3-6, 7-5, 6-4 παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της WTA

1000 διοργάνωσης.

Got there in the end

Elena Rybakina overcomes a spirited effort by Tauson to prevail in 3 tight sets in her opening match of the tournament!#MiamiOpen pic.twitter.com/aA7A6Y1myI

wta (@WTA) March 22, 2024

Το Νο4 του ταμπλό και περσινή φιναλίστ στο Μαϊάμι, φάνηκε επηρεασμένη από τη μίνι απουσία της και το σερβίς της δεν λειτούργησε στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία breaks από την Τάουσον.

Στο 2ο σετ, η Ριμπάκινα προηγήθηκε νωρίς με break όμως δεν μπόρεσε να σερβίρει στο 5-4 για την ισοφάριση, κάτι που έκανε λίγο αργότερα μετά από νέο break στο σερβίς της 21χρονης, πρώην Νο1 στα juniors.

Στο καθοριστικό σετ, η 24χρονη Καζάκα ήταν ανώτερη και με δύο ακόμη breaks στο σερβίς της Τάουσον, έφτασε στην πολυπόθητη νίκη που την φέρνει αντιμέτωπη με την Τέιλορ Τάουνσεντ στον επόμενο γύρο.

Την ίδια στιγμή, η Βικτόρια Αζαρένκα χρειάστηκε επίσης τρία σετ και 2 ώρες κ 46 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 22χρονης Αμερικανίδας, Πέϊτον Στερνς με 7-5, 3-6, 6-4, σφραγίζοντας το ραντεβού με το Νο7 του ταμπλό, Κινγουεν Ζενγκ στη φάση των “32”.

Η τρεις φορές πρωταθλήτρια στο Miami Open, δέχθηκε 7 breaks από την νεαρή αντίπαλό της και χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα της Στερνς στο ξεκίνημα του καθοριστικού σετ, ολοκληρώνοντας την απαιτητική της νίκη.

Νωρίτερα, η Ανχέλινα Καλίνινα, έσωσε match point και επέστρεψε από σετ κάτω στη σπουδαία νίκη με 5-7, 7-5, 6-4 επί της Καρολίν Βοζνιάκι και περιμένει τη νικήτρια του ντερμπι Σαμπαλένκα-Μπαντόσα που έχει μεταφερθεί στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Επιβίωσαν Ριμπάκινα, Αζαρένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα