Tennis Europe: Ημιτελικά στο Ηράκλειο για Παγώνη, Αυγέρη και Παναγιωτίδου

Με τρεις ελληνικές προκρίσεις στα ημιτελικά του τουρνουά U14 της Tennis Europe συνεχίστηκε η δράση στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι Ραφαήλ Παγώνης και Αλέξανδρος Αυγέρης από τα αγόρια, αλλά και η Λυδία Παναγιωτίδου από τα κορίτσια εξασφάλισαν το εισιτήριο για την 4άδα στο μονό, ενώ και στο διπλό θα έχουμε ελληνικές παρουσίες

στα ημιτελικά, αλλά και σίγουρη πρόκριση στον τελικό! 

Στο μονό ο Νο2 του ταμπλό, Παγώνης κέρδισε με straight set τον Ισρσηλινό, Ούρι Στρέτινερ με 6-4, 6-1, και στον ημιτελικό της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον Νο4 του ταμπλό τον Ολλανδό, Ροζέρ Φέρμπεετ που με τη σειρά του κέρδισε τον Θάνο Χερόπουλο με 6-4, 6-4. 

Ο Νο3 του ταμπλό Αυγέρης συνέχισε κι αυτός την εξαιρετική του εβδομάδα κερδίζοντας τον Γάλλο και Νο10 του ταμπλό, Αντρέα Παρνέ με 6-3, 6-3 και στο ημιτελικό θα βρει μπροστά του τον κορυφαίο seeded του ταμπλό τον Βούλγαρο Γκεόργκι Γκεοργίεφ που κέρδισε δύσκολα τον Γιάννη Μοτσάκο με 7-6(3), 6-2. 

Στο μονό των κοριτσιών η Λύδια Παναγιωτίδου μετά από μια ακόμη επιβλητική εμφάνιση επικράτησε της Ολλανδής και Νο5 του ταμπλό Φένις με 6-0, 6-1 με την Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Ισραηλινή Όφιρ Μάνχαρντ που κέρδισε στον προημιτελικό την Γαλλίδα Ζαστίν Φους με 6-3, 6-0. 

Στο διπλό των αγοριών Τζέρι Κουτσογιώργος και Γιάννης Μοτσάκος σημείωσαν μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Νο1 του ταμπλό τους Ολλανδούς Λόρενς Ντρίβερς και Ροζερ Φέρμπεετ με 6-2, 6-3 και στον ημιτελικό θα παίξουν απέναντι στους Θάνο Χερόπουλο και Ραφαήλ Παγώνη που μετά από ένα ντέρμπι κέρδισαν τους Νο4 του ταμπλό Μπεκίρ Ντεβράν Εσενταγλί (Τουρκία) και Γκεόργκι Γκορέτσκι (Ουκρανία) με 6-2, 5-7, 10-4. 

Στα ημιτελικά πέρασε και το δίδυμο Αλέξανδρος Αυγέρης και Βασίλης Λυκουρέσης που κέρδισαν την Πέμπτη τους Βρετανούς Ελιάχ Κάντι και Σάμιουελ Ρίλεϊ με 6-1, 6-2. Επόμενοι αντίπαλοι για τους Νο3 του ταμπλό θα είναι οι Ιταλοί Αλεσάντρο Αρκανιέλι και Ματέο Καμπάνα που επικράτησαν των Φραντσέσκα Φερό και Αντρέα Παρνέ με 6-4, 6-1. 

Στα κορίτσια Λυδία Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη πέρασαν με walkover στα ημιτελικά όπου θα παίξουν κόντρα στις Ρωσίδες Αρινα Αταμπάεβα και Εκατερίνα Ντοτσένκο που απέκλεισαν στα προημιτελικά τις Ολλανδές Φένις και Μία φαν ντερ Λέκ με 7-5, 7-5. 

Στα ημιτελικά πέρασε και η Βασιλεία Αγουρίδα που μαζί με την Βάλερι Χάφστρομ (Σουηδία) κέρδισαν τις Νο2 του ταμπλό Ζαστίν Φους (Γαλλία) και Νάντια Προντάνοβιτς (Σερβία) με 7-5, 2-6, 10-8 και πλέον θα βρουν μπροστά τους τις Όφιρ Μάνχαρντ (Ισραήλ) και Αλεξάντρα Βολομπουεβα (Ρωσία) που επικράτησαν δύσκολα των Αγγελίνα Γκλαβά και Κέτεβαν Μοντζμανασβίλι με 6-1, 4-6, 10-8. 

The post Tennis Europe: Ημιτελικά στο Ηράκλειο για Παγώνη, Αυγέρη και Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα