Μπαράζ αποσύρσεων και στο Τόκιο!

Μετά από τις πολλές αποσύρσεις από το 1000άρι τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα, οι παίκτριες της WTA συνεχίζουν τις αποχωρήσεις από ακόμα ένα σημαντικό τουρνουά και μάλιστα με τη σεζόν να φτάνει στο τέλος της και τους βαθμούς να είναι πολύτιμοι. 

Ήδη οι αποσύρσεις έχουν φτάσει τις 7 με την τελευταία να είναι αυτή της Έλενα Ριμπάκινα, ενώ έχουν αποχωρήσει από το τουρνουά οι: Μπελίντα Μπέντσιτς, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, Καρολίνα Μούχοβα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα Καρολίνα Πλίσκοβα και Μάγκντα Λινέτ. 

“Λυπάμαι που αναγκάστηκα να αποσυρθώ φέτος από το

Τόκιο. Ανυπομονούσα πραγματικά να παίξω στη διοργάνωση και μου αρέσει η πόλη. Πρέπει όμως να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου και στη φυσική μου κατάσταση και χρειάζομαι χρόνο για ν φτάσω στο 100%”., ανέφερε η Ριμπάκινα. 

Elena Rybakina's official statement.

"I'm really sorry to have to withdraw from Tokyo this year. I was really looking forward to playing the event and I love the city. I have to prioritise my health and fitness and need time to get to 100 per cent health."

(via Toray PPO) pic.twitter.com/3xBUlpzKcb

— Relevant Tennis (@RelevantTennis) September 25, 2023

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Ριμπάκινα είχε εκφράσει τα παράπονά της στους διοργανωτές καθώς αν και Νο3 του ταμπλό κλήθηκε να αγωνιστεί από τον 1ο γύρο του τουρνουά.

Elena Rybakina is not happy about WTA choosing to use Performance byes in Tokyo

“Thank you for changing the rules last moment. Great decisions as always WTA

It’s pretty sad to see #3 seed denied of her rightful draw after all she’s accomplished & worked for this year. pic.twitter.com/7mvBTEeJ8b

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 23, 2023

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο4 του ταμπλό, έχοντας περάσει bye από τον 1ο γύρο και στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πέτρα Μάρτιτς και Μιζάκι Ντόι. 

The post Μπαράζ αποσύρσεων και στο Τόκιο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαράζ, Τόκιο,baraz, tokio