Μπέκερ: “Ήμουν περιτριγυρισμένος από δολοφόνους” (vid)

13:36 8/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Μπόρις Μπέκερ δηλώνει ότι δημιουργεί το τρίτο κεφάλαιο της ζωής του μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή στην συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC. Ο 55χρονος Γερμανός εξέτισε 8 μήνες από την ποινή δυόμιση ετών επειδή απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία 2,5 εκ. λιρών αποφεύγοντας να πληρώνει τα χρέη του. Ο ίδιος αποφυλακίστηκε το Δεκέμβριο και απελάθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πως να συμπεριφέρεσαι, τι να κάνεις και πως να ζήσεις τη ζωή σου όταν κερδίζεις το Wimbledon

στα 17 σου. Η φήμη και η περιουσία που ακολούθησαν ήταν όλα πολύ καινούργια για εμένα. Προφανώς δεν είχα σπουδάσει ποτέ επιχειρήσεις, οικονομικά και μετά την αγωνιστική μου καριέρα πήρα κάποιες αποφάσεις κατόπιν κακών συμβουλών αλλά και πάλι, η απόφαση ήταν δική μου”.

Τρεις φορές πρωταθλητής του Wimbledon, ο Μπέκερ μίλησε και για τη ζωή στο κελί της φυλακής. “Όποιος λέει ότι η ζωή στη φυλακή δεν είναι σκληρή και δεν είναι δύσκολη νομίζω ότι ψεύδεται. Ήμουν περιτριγυρισμένος από δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές, κλέφτες, από επικίνδυνους εγκληματίες. Παλεύεις καθημερινά για την επιβίωση. Αν νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους τότε θα βγεις χαμένος. Εκεί μέσα δεν έχει σημασία ότι ήμουν τενίστας, το μοναδικό που έχουμε εκεί είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά μας και τίποτα άλλο”.

Αυτή η περίοδος των έξι μηνών του δίδαξε πολύτιμα μαθήματα για το μέλλον. “Ποτέ δεν πίστευα στα 17 ότι θα ήμουν φυλακισμένος στα 54. Με δίδαξε να είμαι ταπεινός, να καταλάβω ότι όπως και αν σε λένε, αν παραβείς το νόμο, θα καταδικαστείς και θα φυλακιστείς, αυτό ισχύει για όλους. Όλα αυτά με έκαναν έναν δυνατότερο και καλύτερο άνθρωπο. Με τις μελλοντικές μου αποφάσεις θα δείτε αν έμαθα κάτι από όλα αυτά ή όχι”.

The post Μπέκερ: “Ήμουν περιτριγυρισμένος από δολοφόνους” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα