Επιστρέφει στη δράση ο Μπελαστεγκίν! (vid)

Είναι και επισήμως γεγονός! Ο Φερνάντο Μπελαστεγκίν ξεπερνάει τον τραυματισμό του και θα επιστρέψει στη δράση, αγωνιζόμενος στο Milano P1 του Premier Padel. Ο 44χρονος θρύλος του πάντελ δήλωσε συμμετοχή στο ταμπλό του τουρνουά, με παρτενέρ φυσικά τον Μιγκέλ Γιάνγκουας.

Η επιστροφή του Μπελαστεγκίν στη δράση

μόνο αυτονόητη δεν ήταν, καθώς ο σπουδαίος Αργεντινός αντιμετωπίζει ζήτημα στον τένοντα του αγκώνα στο δεξί του χέρι, πρόβλημα που απαιτεί σταδιακή αποθεραπεία και… αρκετή υπομονή. Ο τραυματισμός είχε προκύψει πριν από περίπου έναν μήνα, παραμονές του Amsterdam Open για το World Padel Tour.

Έκτοτε, ο “Μπέλα” απέσυρε τη συμμετοχή του από όλα τα υπόλοιπα τουρνουά του WPT, αλλά και εκείνα του Premier Padel, με χρονικά τελευταίο το Mexico Open που διεξάγεται στις 20-26 Νοεμβρίου. Συνυπολογίζοντας και την ακύρωση του Mexico Major που επρόκειτο να γίνει μία εβδομάδα αργότερα, μοναδική διαθέσιμη διοργάνωση είχε απομείνει το τουρνουά του Μιλάνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Πλέον, με την αναμενόμενη παρουσία του Αργεντινού στην τελευταία διαθέσιμη διοργάνωση της σεζόν (ο Μπελαστεγκίν δεν θα μπορέσει να προκριθεί στο Barcelona Master Final), δίνεται και ένα μήνυμα δυναμικής παρουσίας ενόψει του 2024. Σημειώνεται πως το Milano P1 διεξάγεται την εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου.

The post Επιστρέφει στη δράση ο Μπελαστεγκίν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα