Επιστροφή με νίκη για Ναδάλ στο ATP Tour (vid)

09:00 6/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το ATP Tour, από τον περασμένο Αύγουστο και το Citi Open της Ουάσινγκτον, ο Ράφαελ Ναδάλ άφησε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας στο ξεκίνμα της νέας χρονιάς.

Ο 35χρονος Ισπανός, επικράτησε 6-2, 7-5 του Ρικάρντας Μπεράνκις για το 2ο γύρο του τουρνουά προετοιμασίας Melbourne Summer Set στη Μελβούρνη και περιμένει στα προημιτελικά της Παρασκευής

έναν εκ των Γκρικσπουρ ή Πόπιριν.

¡Gran de Reyes! @RafaelNadal ha vuelto con victoria 712, 7-5 ante Berankis! #MelbourneTennis
@TennisTV

pic.twitter.com/8iM7oCnB90

— Rafa Nadal Academy by Movistar (@rnadalacademy) January 6, 2022

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στα τουρνουά. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από εδώ στην Αυστραλία. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από καιρό. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις τον τελευταίο μισό χρόνο αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ένα ακόμη παιχνίδι αύριο. Μου λείπουν τα παιχνίδια” είπε ο Ναδάλ.

Το Νο1 του ταμπλό δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, στην πρώτη του αναμέτρηση με τον Λιθουανό. Το σερβίς του δούλεψε πολύ καλά, κερδίζοντας το 78% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς ενώ κέρδισε και το 48% των πόντων στα service games του αντιπάλου του.

Στο τελευταίο game, ο Ράφα πέτυχε break με μηδέν και έφτασε στη νίκη μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά.

MELBOURNE SUMMER SET DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h)

The post Επιστροφή με νίκη για Ναδάλ στο ATP Tour (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα