Φλόριντα: Στον τελικό των διπλών η Γραμματικοπούλου

12:09 4/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Συνεχίζει το σερί νικών της η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο ITF τουρνουά των 100.000 δολαρίων της Φλόριντα των ΗΠΑ. Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στον τελικό των διπλών μετά από τρεις νίκες, έχοντας δίπλα της την 28χρονη Ουκρανή Βαλέριγια Στράκοβα.

Συγκεκριμένα, στον ημιτελικό οι κορυφαίος του ταμπλό νίκησαν τις Γιουστίνα Μίκαλσκιουτ (Λιθουανία) και Κριστίνα Ρόσκα (ΗΠΑ) με 2-6, 6-3, 10-5, μετά από μία ώρα και 26 λεπτά αγώνα στο Championship

Court, εξασφαλίζοντας τη θέση τους στον μεγάλο τελικό.

Για να φτάσουν ως την 4άδα αρχικά επικράτησαν των Λίβ Χόβντε (ΗΠΑ) και Μάγια Τζόιντ (Αυστραλία) με 6-2, 6-4, ενώ στα προημιτελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ισαμπέλα Μπαρέρα Αγκουάιρ (ΗΠΑ) και Κούκι Γιαβρίς Τρεντζέτ (Καναδάς) με 6-2, 6-3.

Στον τελικό θ παίξουν είτε με τις Φάνι Στόλαρ (Ουγγαρία) και Λούλου Σαν (Αυστραλία), είτε με τις Ελβίνα Καλιέβα και Μαρίας Ματέας από την Αμερική. Η Βαλεντίνη έπαιξε και στα μονά, ωστόσο ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της από τον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, χάνοντας από την 27χρονη Αμερικανή, Λουίζα Κιρίκο, με 7-5, 7-5.

The post Φλόριντα: Στον τελικό των διπλών η Γραμματικοπούλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα