Σαμπαλένκα: “Αν δεν είχα τη στήριξη του κόσμου θα είχα χάσει”

17:03 3/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Για την υποστήριξη που πήρε από τον κόσμο μετά το χαμένο πρώτο set, αλλά και για την κατάκτηση του καθοριστικού δεύτερο set, μίλησε η Αρίνα Σαμπαλένκα, που πέρασε ξανά στον τελικό του Mutua Madrid Open και θ’ αντιμετωπίσει για μία ακόμα χρονιά την Ίγκα Σφιόντεκ, με στόχο τον back to back θρίαμβο.

“Σήμερα ειλικρινά αν δεν ήταν ο κόσμος πιθανότατα θα είχα χάσει με 6-1 6-1, και θα ήμουν πολύ λυπημένη. Όμως ένιωσα όλη την υποστήριξη, και όταν άκουσα κάποιον να ουρλιάζει “θέλουμε

να σε δούμε το Σάββατο” με παρακίνησε πραγματικά εκείνη τη στιγμή. Έπρεπε να παλέψω, και να προσπαθήσω για το καλύτερο.”

Σχετικά με τον επερχόμενο τελικό και την Ίγκα Σφιόντεκ, είπε: “Σίγουρα η μάχη θα είναι μεγάλη. Πάντα παλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Είναι πάντα απίστευτα τα παιχνίδια μας και ανυπομονώ πολύ για αυτόν τον τελικό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να νικήσω.”

Για τον χαρακτηρισμό του Big-3, απάντησε: “Μου αρέσει που μας λένε Big-3, νιώθω πως με κάποιο τρόπο ωθούμε η μια την άλλη και γινόμαστε καλύτερες. Κάποιες φορές περνάμε δύσκολα, αλλά και αυτό μας βοηθάει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, κάθε φορά και πιο σκληρά, να ψάχνουμε νέα πράγματα.”

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Σαμπαλένκα: “Αν δεν είχα τη στήριξη του κόσμου θα είχα χάσει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα