“Γκρέμισε” τον γίγαντα Οπέλκα ο Ντε Μινόρ!

Σε ένα συναρπαστικό ματς που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες και κρίθηκε σε τρία(!) tie breaks, ο Άλεξ Ντε Μινόρ κέρδισε τον Ράιλι Οπέλκα και περιμένει έναν εκ των Φέντερερ/Τσιτσιπά στον τελικό της Βασιλείας!

Και στο τέλος κερδίζει ο…κοντός!

Αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί πιθανά σε όλους τους αγώνες του γίγαντα Ράιλι Οπέλκα που είναι “άξιο τέκνο” των Ίσνερ και Κάρλοβιτς και δείχνει πως οι πολύ ψηλοί τενίστες έχουν ακόμα θέση στο τουρ!

Ωστόσο, μπορεί να υπολείπεται τριάντα εκατοστά του αντιπάλου

του, ωστόσο, ο φανταστικός φέτος Άλεξ Ντε Μινόρ κατάφερε να γκρεμίσει με τεράστια δυσκολία τον Αμερικανό, 7-6(2), 6-7(4), 7-6(3) και να προκριθεί στον τέταρτο φετινό του τελικό, πρώτο σε σειρά ATP 500 στο Swiss Indoors!

Μεγάλη επιτυχία για τον 20χρονο Αυστραλό που είναι αήττητος φέτος σε τελικούς ATP μετρώντας τρεις τίτλους σε Σίδνεϊ, Ατλάντα και Ζουχάι και συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα στους NextGen τενίστες που έχουν κάνει άλματα προόδου εντός του 2019!

Κόντρα στον Οπέλκα τα μοναδικά breaks του αγώνα έγιναν στο πρώτο σετ με τον Αυστραλό να προηγείται με 5-3 αλλά τον Οπέλκα να αντιδρά.

Τελικά, και στα τρία σετ όλα κρίθηκαν στη “ρώσικη ρουλέτα” των tie breaks όπου το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι και η μεγαλύτερη ψυχραιμία του Ντε Μινόρ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Γκρέμισε” τον γίγαντα Οπέλκα ο Ντε Μινόρ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα