Γραμματικοπούλου: “Καλούμε τους Έλληνες να έρθουν στο γήπεδο”

Στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής μας ομάδας βρέθηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο United Cup, με στόχο μια ακόμα μεγάλη πορεία, και φυσικά τη διάκριση με τα “γαλανόλευκα”.

“Αυτή τη χρονιά είμαστε έτοιμοι να πάμε καλύτερα. Έχουμε θετική ενέργεια στην ομάδα και αυτό βοηθάει πολύ να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Χρειαζόμαστε στήριξη από τους Έλληνες και τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο.

Όπως είπε και η Δέσποινα, είναι δώρο για εμάς να μαθαίνουμε

από αυτούς που είναι στην κορυφή, από τον Στέφανο και τη Μαρία. Είναι ώθηση για όλη τη χρονιά το να μαθαίνουμε πώς παλεύουν και η στήριξή τους.

Η ομάδα μας είναι πολύ ενωμένη και είμαι ενθουσιασμένη που έχω μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε όπως πέρυσι. Ελπίζω να το απολαύσουμε ξανά.”

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας

Τρίτη 02 Ιανουαρίου 

Ελλάδα – Χιλή (B’ Όμιλος)

Μαρία Σάκκαρη – Ντανιέλα Σέγκουελ (01:30 GR) ΕΡΤ Sports 2Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκολας Τζάρι (όχι πριν τις 03:00 GR) ΕΡΤ Sports 2Αγώνας διπλό μεικτό (05:00 GR) ΕΡΤ Sports 2

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 

Ελλάδα – Καναδάς

Στέφανος Τσιτσιπάς – Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ (08:30 GR) ΕΡΤ Sports 2Μαρία Σάκκαρη – Λέιλα Φερνάντεζ (10:00 GR) ΕΡΤ Sports 2Αγώνας διπλό μεικτό (12:00 GR) ΕΡΤ Sports 2

The post Γραμματικοπούλου: “Καλούμε τους Έλληνες να έρθουν στο γήπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα