Ηράκλειο: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Χριστοφή

Ιδανικά ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ελένη Χριστοφή στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης, μιας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πλάι της 19χρονης Λιθουανής, Πατρίτσια Πάουκστουτ.

Το ελληνολιθουανικό δίδυμο επιβλήθηκε των Καρολίνα Κράιμερ (Σλοβακία) και Αντρέα Ρουτς (Εσθονία) με 6-3, 6-1, μετά από μία ώρα και 4 λεπτά τελικού στο χωμάτινο

Court 12, και πανηγύρισαν τον τίτλο μετρώντας το απόλυτο των νικών.

Για να φτάσουν ως εδώ, οι No1 του ταμπλό νίκησαν αρχικά τις Ρουμάνες, Ριάνα Ιωάννα Κορέισα και Λαβίνια Τανασιέ, με 6-2, 6-0, ενώ στα προημιτελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Έμα Σλαβίκοβα (Τσεχία) και Λάουρα Σβατίκοβα (Σλοβακία) με 6-2, 6-3.

Στο ματς της 4άδας, Χριστοφή και Πάουκστουτ κέρδισαν τις Κλαούντια Μπουμπελούτε (Λιθουανία) και Λίισα Βαρούλ (Εσθονία) με 4-6, 7-6(3), 10-8, για να προκριθούν στον τελικό. Αυτός ήταν ο 5ος φετινός της τίτλος, αλλά και 11ος στα διπλά στην καριέρα της.

Αναφορικά με τα μονά, στον 1ο γύρο κέρδισε τη Γαλλίδα Ζουλιέτ Μαζόνι με 6-0, 6-1, ενώ στη 16άδα επικράτησε της Γερμανίδας Βιβιέν Σάντμπεργκ με 6-1, 7-5. Στην 8άδα προκρίθηκε άνετα κόντρα στην Ιταλίδα, αλλά και No6 του ταμπλό, Μαρία Βιτόρια Βιβιάνα, μιας και επιβλήθηκε με double bagel.

Έτσι βρέθηκε στα ημιτελικά, όπου αντιμετώπισε σήμερα την Ρουμάνα, αλλά και No4 του ταμπλό, Λαβίνια Τανασιέ, την οποία κέρδισε στην πρεμιέρα της στα διπλά. Σήμερα δεν κατάφερε να κάνει κάτι ανάλογο, μιας και “λύγισε” με 6-2, 3-6, 6-3, μετά από 2 ώρες και 9 λεπτά αγώνα στο Court 10.

The post Ηράκλειο: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα