Λεμπρόν: “Ο Γκαλάν μου ζήτησε να το λήξουμε, με αιφνιδίασε”

Σε αποκάλυψη όλου του χρονικού που οδήγησε στο “διαζύγιο” με τον Αλεχάνδρο Γκαλάν προχώρησε ο Χουάν Λεμπρόν. Με συνέντευξή του στη Marca, ο No1 στον κόσμο Ισπανός αρχικά απολογήθηκε ξανά για το διαβόητο συμβάν με τον Μιγκέλ Γιάνγκουας στο Qatar Major, το οποίο απετέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στη συνέχεια, ανέφερε όσα ακολούθησαν μετά την αποχώρηση του ιδίου και του Γκαλάν από την Ντόχα, ώσπου

να έρθει το τηλεφώνημα που σηματοδότησε το φινάλε μίας εκ των κορυφαίων ομάδων στην ιστορία του padel.

“Αυτό που συνέβη (στο Qatar Major) δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες προς το πρόσωπό μου. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη και είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος με τον εαυτό μου.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Αλεχάνδρο Γκαλάν, τον Χόρχε Μαρτίνεθ, την M3 Academy, την ομάδα μου, το Premier Padel, την FIP και φυσικά τους αντιπάλους μου (Γιάνγκουας και Γκαρίδο). Ήταν μία εικόνα απαράδεκτη και ειλικρινά λυπάμαι. Δεν θέλω να λησμονήσω και τους φαν του πάντελ. Τέτοιο συμβάν δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Όταν τελείωσε το ματς, επιστρέψαμε (με τον Γκαλάν) στη Μαδρίτη. Στο αεροδρόμιο ζήτησα συγγνώμη από τον Αλεχάνδρο και τον ρώτησα εάν μπορούσε να μιλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή δώσαμε ο ένας στον άλλο λίγο χώρο.

Την Πέμπτη, του πρότεινα να μιλήσουμε την επόμενη ημέρα. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για αυτό που συνέβη. Την ίδια ημέρα όμως, το απόγευμα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει πια να συνεχίσει μαζί μου.

Με αιφνιδίασε αυτό, έμεινα πραγματικά έκπληκτος με το γεγονός. Ωστόσο, είναι απόφασή του και πρέπει να γίνει σεβαστή. Δεν ξέρω εάν είναι δίκαιη ή άδικη απόφαση. Αυτό είναι κάτι πλήρως προσωπικό και οφείλω να το αποδεχθώ”, ανέφερε ο Λεμπρόν.

Σημειώνεται πως Λεμπρόν και Γκαλάν είχαν δηλώσει πριν το “διαζύγιό” τους συμμετοχή μαζί στο Acapulco P1 (18-24 Μαρτίου), δηλαδή το αμέσως επόμενο τουρνουά στο καλεντάρι. Αυτό σημαίνει πως οι δυο τους θα έχουν ένα… encore ως δίδυμο, πριν τραβήξουν οριστικά χωριστούς δρόμους στα κορτ.

Στη συνέχεια, ο Αλεχάνδρο Γκαλάν έχει ήδη συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον Φεντερίκο Τσινγκότο, δημιουργώντας ένα δίδυμο που ήδη έχει ενθουσιάσει πολλούς φαν του πάντελ.

Οι Αλεχάνδρο Γκαλάν και Φεντερίκο Τσινγκότο.

Από την πλευρά του, ο Χουάν Λεμπρόν θα αγωνιστεί σίγουρα στο Puerto Cabello P2 (25-31 Μαρτίου) μαζί με τον Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ, δίχως όμως αυτή η συνεργασία να χαρακτηρίζεται ως μόνιμη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη QATAR PADEL (@qatarpadel)

The post Λεμπρόν: “Ο Γκαλάν μου ζήτησε να το λήξουμε, με αιφνιδίασε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα