Ναδάλ: Τα 5 μεγάλα ονόματα που τον απειλούν στην επιστροφή του

Ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην ενεργό δράση ξεκινώντας από το 250άρι τουρνουά του Μπρισμπέιν, η οποία ωστόσο θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιους δυνατούς αντιπάλους στον πρώτο του αγώνα. 

Ο Ισπανός και κάτοχος 22 Grand Slam θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά με wild card και

ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά μετά από το περσινό Australian Open. Τις τελευταίες εβδομάδες προπονείται όλο και πιο έντονα, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται. 

Ωστόσο, οι 5 παρακρατώ πιθανοί αντίπαλοι που μπορεί να αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο θα είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο για να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ένα μήνα πριν από το Australian Open

Χόλγκερ Ρούνε (Νο8)

Ο Ναδάλ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του τον Δανό και σίγουρα δεν θα είναι ο αντίπαλος που ο Ισπανός θα ήθελε να έχει απέναντί του στον 1ο γύρο του Μπρισμπέιν. Ο Ρούνε είχε ένα πολύ καλό φινάλε το 2023 και πλέον έχοντας στο μποξ του τον Μπόρις Μπέκερ, αλλά και προσφάτως τον Σέβεριν Λούθι στοχεύει σε ένα πολύ δυνατό 2024. 

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο14) 

Μπορεί ο Ναδάλ να έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 14-1 κόντρα στον Βούλγαρο, αλλά αυτό θα είναι κάτι που μπορεί να μην έχει και τόση μεγάλη σημασία σε μια πιθανή αναμέτρηση. Ο Ντιμιτρόφ, όπως και ο Ρούνε, έκανε ένα εξαιρετικό φινάλε την περσινή σεζόν και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο Top-10 κάτι το οποίο στοχεύει φέτος. 

Μπεν Σέλτον (Νο17) 

Είναι ένα από τα ονόματα που μας απασχόλησαν πέρσι και αναμφίβολα θα μας απασχολήσει και φέτος. Από τους 5 πιθανούς δύσκολους αντιπάλους του Ναδάλ, ίσως είναι ο μοναδικός που μπορεί να δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό με το εξαιρετικό service του. 

Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο24) 

Ένας ακόμη Αμερικανός που μπορεί να θεωρηθεί απειλή για τον Ναδάλ στον 1ο γύρο. Μπορεί οι τραυματισμοί να τον ταλαιπώρησαν αρκετά το 2023, ωστόσο όλοι θυμόμαστε το πως ξεκίνησε την περσινή σεζόν ταλαιπωρώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Αδελαΐδας, χάνοντας μάλιστα championship-point. 

Άντι Μάρεϊ (Νο42) 

Μια πιθανή σύγκρουση με τον Βρετανό και πρώην Νο1 του κόσμου, θα μας θυμίσει παλιές εποχές. Το όνομα του Μάρεϊ στη συγκεκριμένη λίστα μπαίνει για λόγους…ονόματος, αλλά και για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά ο Βρετανό έχει καλές αναμνήσεις καθώς το έχει κατακτήσει δύο φορές (2012, 2013). Όπως και να έχει μια πιθανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ θα είχε ειδικό βάρος. 

Το Brisbane International θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Δεκεμβρίου με 7 Ιανουαρίου. 

The post Ναδάλ: Τα 5 μεγάλα ονόματα που τον απειλούν στην επιστροφή του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα