Ντελ Πότρο: “Το πάθος και η ενέργεια του Ναδάλ είναι κάτι μοναδικό”

Ο Χουάν Μαρτίν ντε Πόρτο έκανε την εμφάνισή του στη Μαδρίτη με τον Αργεντινό να μιλάει για τον Ράφα Ναδάλ, την εποχή των Big-3, αλλά και για τον ίδιο. 

“Πιστεύω πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι μια εποχή του τένις πρόκειται να ολοκληρωθεί. Ο Ρότζερ δεν είναι πια εδώ, αλλά άφησε μια τεράστια κληρονομιά. Τώρα ο Ναδάλ δίνει την ευκαιρία στον εαυτό του να αποσυρθεί με τον δικό του τρόπο και υπό τις συνθήκες που θέλει, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω εγώ λόγω της υγείας μου. Τον παρακολουθώ που παίζει, βλέπω το πάθος του, την ενέργεια που έχει, είναι κάτι

μοναδικό και δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι παρόμοιο τα επόμενα χρόνια.”, είπε ο Αργεντινός. 

Για τα ματς κόντρα στον Ναδάλ: “Ο αγώνας στο Ρίο (Ολυμπιακοί Αγώνες), ήταν συναισθηματικά πολύ δυνατός και θεαματικός, ως Αργεντίνος μέσα στη Βραζιλία και κόντρα στον Ράφα. Ένας άλλος αγώνας που θυμάμαι ήταν στο US Open το 2009, ενώ υπάρχει κι ένας που έχασα στο Wimbledon του 2018. Έχασα μεν, αλλά στο τέλος αγκαλιαστήκαμε στο φιλέ. Ήταν πολύ συναισθηματικό κι όταν βλέπω εικόνες από εκείνον τον αγώνα και από εκείνη τη στιγμή δεν με νοιάζει που έχασα. Ήταν μια αξέχαστη ημέρα.”

Για το μέλλον του τένις: “Μου αρέσει να βλέπω τον Αλκαράθ γιατί έχει τη φρεσκάδα όταν αγωνίζεται στο court που τον κάνει να μοιάζει με 30χρονο και ότι ειναι στο Tour για 10 χρόνια. Θα ειναι πολύ καλό για το τένις η αντιπαλότητά του με τον Σίνερ.”

Για τη δική του απόσυρση από το τένις: “Η αποχώρησή μου ήταν μια απόφαση που πήρε το σώμα μου. Ήταν μια αναγκαστική αποχώρηση από το τένις. Τώρα έρχομαι και παρακολουθώ αγώνες και είμαι καλά.  Στην αρχή ήταν δύσκολο για μένα. Θα ήθελα να παίξω ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, αλλά σε καλές συνθήκες γιατί στο τελευταίο μου ματς στο Μπουένος Άιρες μου κόστισε πολύ. Γι’ αυτό είπα ότι ήταν και το τελευταίο της καριέρας μου.”

The post Ντελ Πότρο: “Το πάθος και η ενέργεια του Ναδάλ είναι κάτι μοναδικό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα