Βαθμολογία Super League πλέι οφ: Στο κόλπο ο ΠΑΟΚ και εκτός τίτλου ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Super League: Όποιον τον ξέγραψε, μάλλον βιάστηκε. Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.

Μετά την κάκιστη εικόνα του και τη σοβαρή γκέλα με τη Λαμία ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε αντίδραση. Έκανε ανατροπή στην ανατροπή της ΑΕΚ

και παρέμεινε στο κόλπο του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» απαγόρευσαν στην ΑΕΚ να κλειδώσει ουσιαστικά από τώρα τον τίτλο και έβαλαν νέα δεδομένα.

Εκείνος που έμεινε οριστικά εκτός τίτλου είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Άρης τον «τελείωσε» και του έδειξε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τους «πράσινους» το μόνο κίνητρο πλέον είναι το να μη βγουν τέταρτοι. Γιατί σε αυτή τη περίπτωση θα παίζουν στον τελικό του Κυπέλλου και την ευρωπαϊκή τους επιβίωση. Αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για του χρόνου.

Νωρίτερα έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός, έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας και έτσι συνεχίζει να ελπίζει. Το τρίποντο ήρθε εύκολα και τώρα η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βλέπει μόνο την Άστον Βίλα. Ιστορική πρόκληση αυτή για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα παίξουν για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πάνε με καλή ψυχολογία στην Αγγλία έχοντας καταφέρει να κάνουν και την απαραίτητη διαχείριση δυνάμεων στο ακριβώς προηγούμενο ματς. Μετά από τους δύο αγώνες με τους «χωριάτες» οι Πειραιώτες θα δώσουν και έναν… τελικό με τον ΠΑΟΚ. Το εξ αναβολής, δηλαδή, παιχνίδι των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή (28/4)

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Τετάρτη (15/5)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

Λαμία – Άρης (20:00)

Η βαθμολογία της Super League στα πλέι οφ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα