Ντόχα: “Ζωντανός” στην υπεράσπιση ο Μπαουτίστα Αγούτ

Ο περυσινός πρωταθλητής της Ντόχα, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, αν και δυσκολεύτηκε πολύ, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση του Κατάρ, κερδίζοντας στα τρία sets τον Μάρτον Φούτσοβιτς (Νο78).

Ο Ισπανός και Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε μετά από τρεις ώρες και δέκα λεπτά μεγάλης μάχης, με 7-6(7), 5-7, 6-4 και προκρίθηκε στη φάση των “16” του Qatar Open, μένοντας ζωντανός στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του.

Τον Αυστραλό, Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ, θα αντιμετωπίσει

ο Αγούτ στον επόμενο γύρο του τουρνουά, πριν από ένα ενδεχόμενο ντέρμπι στα προημιτελικά, με τον Νο3 του ταμπλό και πρωταθλητή της περασμένης εβδομάδας στο Ρότερνταμ, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Σε αντίθεση με τον Μπαουτίστα, πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε την Τρίτη (21/2) στη Ντόχα, ο περυσινός φιναλίστ και θριαμβευτής του 2021 στο τουρνουά, Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο113).

Ο Γεωργιανός, που αγωνίστηκε ως lucky loser στο φετινό ταμπλό, ηττήθηκε από τον Γάλλο, Αλεξάντρ Μίλερ (Νο170), με 7-6(3), 6-7(8), 6-4.

Στους “16” του θεσμού προκρίθηκαν και οι Γίρι Λεχέτσκα, Σουνγού Κβον, Ταλόρ Γκρίκσπουρ, Εμίλ Ρουσουβουόρι και Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ.

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: “Ζωντανός” στην υπεράσπιση ο Μπαουτίστα Αγούτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόχα, “Ζωντανός”, Μπαουτίστα Αγούτ,ntocha, “zontanos”, baoutista agout