Ντουμπάϊ: Το Σάββατο κληρώνει για Σάκκαρη

Το Σάββατο το πρωί (11:00 GR) θα μάθει η Μαρία Σάκκαρη τις δύο πιθανές αντιπάλους της για τον πρώτο της αγώνα στο 1000άρι τουρνουά του Ντουμπάϊ με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει τοποθετηθεί στο Νο8 του ταμπλό κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει bye από τον 1ο γύρο. 

WTA1000 Dubai draw ceremony

will take place on Saturday 17 February at 1 pm local time.

— Michal Samulski (@MichalSamulski) February 14, 2024

Αυτό θα είναι και το πρώτο τουρνουά της Σάκκαρη μετά από τη λύση της συνεργασίας της με τον Τομ Χιλ, σε ένα τουρνουά στο οποίο έχει να υπερασπιστεί μόλις έναν βαθμό, αλλά από τη άλλη δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη στο κυρίως ταμπλό μετά από τρεις παρουσίες. 

Η Σάκκαρη έχει σημειώσει δύο νίκες στη διοργάνωση, αλλά σε προκριματική φάση (2018), όπου δεν κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό χάνοντας στον 3ο προκριματικό γύρο από την Σαμάνθα Στόσουρ, ενώ τις χρονιές 2020, 2021 και πέρσι ηττήθηκε στις πρώτες αναμετρήσεις από τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσικοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα. 

Εκτός από την Σάκκαρη την πρώτη 8αδα συμπληρώνουν οι Ίγκα Σφιόντεκ, Αρίνα Σαμπαλένκα, Κόρι Γκοφ, Έλενα Ριμπάκινα, Ονς Ζαμπέρ, Κινγουέν Ζενγκ και Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

The post Ντουμπάϊ: Το Σάββατο κληρώνει για Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα