Πανελλήνιο Juniors (U12): Διπλοί τελικοί για Σπύρου, Πούντζα, Τσεπετονίδου, Μπεκιάρη

16:06 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με την ημιτελική φάση συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις του ομίλου Αντισφαίριση & Ζωή στη Λάρισα την Μ. Τετάρτη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U12), από τους οποίους προέκυψαν τα ζευγάρια των μεγαλών και μικρών τελικών.

Στα αγόρια ο Νο1 του ταμπλό, Ιάσονας Σπύρου (ΟΑ Βόλου), επικράτησε στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης του Γιώργου Τρούλη (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) με 6-2, 6-0 και πέρασε στον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νο2 του ταμπλό, Γιώργο Πούντζα

(ΑΟΑ Χαϊδαρίου) που με τη σειρά του κέρδισε τον Θεόφιλο Τσοκανή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-3, 5-7, 6-3. 

Οι δύο φιναλίστ της Μ. Πέμπτης, θα μονομαχήσουν και στον τελικό του διπλού, καθώς ο Σπύρου και Άγγελος Σαριδάκης (ΑΣ Δροσιάς Νίκη) κέρδισαν στον ημιτελικό τους Θεόφιλο Τσοκάνη και Γιώργο Τρούλη με 6-4, 6-3 και στον τελικό θα παίξουν κόντρα στους Γιώργο Πούντζα και Νικόλα Δάσκο (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) που νίκησαν τους Αλέξανδρο Πράπα (ΑΣ Αντισφαίριση & Ζωή) και Χρήστο Τσίτσια (ΑΣ Αντισφαίριση & Ζωή) με 6-2, 6-2. 

Στα κορίτσια η κορυφαία του ταμπλό και προερχόμενη από το IMG Futures Stars στο TATOI Club (όπως και ο Σπύρου), Ιωάννα Τσεπετονίδου (ΜΓΣ Πανσερραϊκός), έκλεισε θέση στον τελικό της Μ. Πέμπτης μετά τη νίκη της κόντρα στην Δήμητρα Καλλίστρου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών), με 2-6, 6-0, 6-3 και θα παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλήματος απέναντι στην Ειρήνη Μπεκιάρη (Ροδιακός ΟΑ), που απέκλεισε με τη σειρά της την Χαρίκλεια Τσόλη (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), επικρατώντας με 4-6, 6-1, 7-5. 

Τσεπετονίδου και Μπεκιάρη, μπορεί να είναι αντίπαλες για τον τίτλο της πρωταθλήτριας 2024 στο μονό, ωστόσο οι δύο νεαρές παίκτριες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τελικό του διπλού, μετά τη νίκη τους απέναντι στις Χαρίκλεια Τσόλη (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) και Παρασκευή Κατσιγιαννάκη (ΟΑ Ιωλικός) με 6-0, 6-0. 

Στον τελικό θα παίξουν κόντρα στις Δήμητρα Καλλίστρου και Αναστασία Λιώρη (ΓΟ Περιστεριού Παλάσκας) που την Μ. Τετάρτη νίκησαν στον ημιτελικό τις Αναστασία Χόλμπαν (ΟΑ Αθηνών) και Αγγελική-Παυλίνα Οικονομοπούλου (ΟΑ Αθηνών) με 6-2, 6-3. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 12 |  ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12

The post Πανελλήνιο Juniors (U12): Διπλοί τελικοί για Σπύρου, Πούντζα, Τσεπετονίδου, Μπεκιάρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα