Πήρε ξανά τον Μουράτογλου ο Χόλγκερ Ρούνε

Μετά από πειράματα και σύντομες συνεργασίες, ο Χόλγκερ Ρούνε επανεπροσέλαβε τον Πάτρικ Μουράτογλου ως head coach της ομάδας του, πιστεύοντας ότι είναι η καλύτερη επιλογή για να τον οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο της καριέρας του.

O Μουράτογλου θα ενσωματωθεί στην ομάδα του 20χρονου Δανού, μετά τη λύση της σύντομης συνεργασίας του με τους Μπόρις Μπέκερ και Σέβεριν Λούθι.

“Μερικές

φορές πρέπει να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα για να βρεις τι δουλεύει καλύτερα και τι όχι. Τους τελευταίους μήνες έμαθα πολλά για το τι είναι σημαντικό για μένα. Με τον Πάτρικ έζησα σπουδαίους θριάμβους και πιστεύω ότι μπορεί να με βοηθήσει να πετύχω τους στόχους μου” έγραψε το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης στο “X”.

Sometimes you must try a variety of things to find out what works for you and what does not. In the recent months I have learned a lot about what’s important for me. With Patrick I did some of my greatest triumphs and I believe he can help me achieving my goals pic.twitter.com/nkl5vWf25d

— Holger Rune (@holgerrune2003) February 21, 2024

Ρούνε και Μουράτογλου είχαν συνεργαστεί ξανά από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023, μια περίοδο κατά την οποία ο Δανός κατέκτησε τον πρώτο του ATP Masters 1000 τίτλο του (Παρίσι), κερδίζοντας πέντε Top10 τενίστες στη σειρά.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να τοποθετηθούν για την επανένωση Μουράτογλου-Ρούνε, ήταν ο πρώην προπονητής του Δανού, Μπόρις Μπέκερ που έγραψε: “Έμαθα τα καλά νέα. Ο Χόλγκερ επέστρεψε στον Μουράτογλου. Εύχομαι στην ομάδα μεγάλες επιτυχίες στα επόμενα τουρνουά και για τη συνέχεια της σεζόν”.

I heard the good news! @holgerrune2003 is back with @pmouratoglou ! Wishing you guys lots of success in the upcoming tournaments and for the rest of the season!

— Boris Becker (@TheBorisBecker) February 21, 2024

The post Πήρε ξανά τον Μουράτογλου ο Χόλγκερ Ρούνε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πήρε, Μουράτογλου, Χόλγκερ Ρούνε,pire, mouratoglou, cholgker roune