Ντουμπάι: Έκλεισε η 8άδα (vids)

Με τις νίκες των Ίγκα Σφιόντεκ και Κινγουέν Ζενγκ ολοκληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών στο Ντουμπάι. Η Πολωνή και Νο1 του κόσμου δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα και παραχωρώντας μόλις 5 games επικράτησε με 6-1, 6-4 μετά από 85 λεπτά. 

Η Σφιόντεκ ήταν καταιγιστική στο 1ο set μετατρέποντας το 1-1 σε 6-1 σπάζοντας δύο φορές το service της Σβιτολίνα (3-1, 5-1), παίρνοντας προβάδισμα με

1-0. Στο 2ο πιο ανταγωνιστικό set η Σβιτολίνα απάντησε και στα 2 breaks της Πολωνής (1-0, 3-2), ισοφαρίζοντας σε 2-2 και 4-4, όμως με νέο break η Σφιόντεκ “κλειδωσε” την πρόκριση στα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του φετινού Australian Open, Κινγουέν Ζενγκ. 

H Κινέζα, στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος της Τετάρτης, κέρδισε την Αναστασίγια Ποταπόβα με 6-3, 6-2 χάρη στα 3 breaks που βρήκε στο 1ο set και στα 2 στο 2ο.

Νωρίτερα η Κόρι Γκοφ κατάφερε να σταματήσει το αήττητο της Καρολίνα Πλίσκοβα επικρατώντας με 2-6, 6-4, 6-3 και πλέον θα βρει μπροστά της την Ρωσίδα Άννα Καλίνσκαγια που το πρωί απέκλεισε την Γέλενα Οσταπένκο με 6-4, 7-5. 

Στα προημιτελικά θα βρεθεί και η εξαιρετική Ρουμάνα με το ξεκίνημα τη σεζόν, Σοράνα Κιρστέα που επικράτησε της Ντόνα Βέκιτς με 3-6, 6-3, 7-5 και θα αντιμετωπίσει για την πρόκριση στα ημιτελικά την Μαρκέτα Βοντρούσοβα που με τη σειρά της κέρδισε την Λιουμντίλα Σαμσόνοβα με 6-2, 6-2. 

Προημιτελικά 

[1] Ίγκα Σφιόντεκ – [6] Κινγουέν Ζενγκ[3] Κόρι Γκοφ – Άννα ΚαλίνσκαγιαΤζάσμιν Παολίνι – [4] Έλενα Ριμπάκινα[7] Μαρκέτα Βοντρούσοβα – Σοράνα Κιρστέα

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Έκλεισε η 8άδα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα