MasterChef 1-5: Τα έκαναν σαλάτα οι μπορντό με τον προσωρινό αρχηγό – Η μισή μπριγάδα υποψήφιοι (vids)

11:08 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef 1-5: Αισθητές απουσίες είχε το χτεσινό επεισόδιο του MasterChef καθώς η Χριστίνα από τους μπορντό αλλά και ο Πάνος Ιωαννίδης έλλειψαν καθώς ήταν άρρωστοι.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star βρίσκεται πλέον στη δεκάδα και τα πράγματα έχουν πλέον δυσκολέψει για τους παίκτες καθώς το επίπεδο είναι υψηλό.

Η απουσία της Χριστίνας άφησε την μπορντό μπριγάδα χωρίς αρχηγό. Έτσι οι 4 παίκτες αποφάσισαν μεταξύ τους για προσωρινό αρχηγό ο οποίος, όπως σας αποκάλυψε χτες το Sportime, ήταν τελικά ο Λευτέρης.

Ο

Λευτέρης κλήθηκε να αφήσει έναν παίκτη των γκρι στον εξώστη και αυτός επέλεξε τον ήδη υποψήφιο Μάριο. Στη συνέχεια ήταν αυτός που όρισε τα αντίπαλα ζευγάρια της δοκιμασίας δημιουργώντας ωραίες μονομαχίες.

Ταυτόχρονα μοίρασε και τα υλικά σε κάθε πάγκο τα οποία ήταν όσπρια. Έτσι, Νίκος και Κώστας διαγωνίστηκαν με υλικό τους γίγαντες, Χρήστος και Ηλίας είχαν μαυρομάτικα φασόλια, Σοφοκλής και Γιάννης είχαν ρεβύθια ενώ ο ίδιος και ο Άνχελ είχαν τη φάβα.

MasterChef 1-5: Νίκησαν οι γκρι – Οι υποψήφιοι και ο νικητής των 1000 ευρώ

Τελικά με σκορ 3-1 οι γκρι νίκησαν τους μπορντό με το πιάτο του Νίκου και του Κώστα να είναι αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το καλύτερο πιάτο της ημέρας αυτό αναδείχθηκε του Γιάννη ο οποίος είχε για πρώτη φορά αντίπαλό του τον καλό του φίλο Σοφοκλή.

Κάπως έτσι οι 4 μπορντό κλήθηκαν αν βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Τελικά προέκυψαν 2 υποψήφιοι καθώς Λευτέρης και Σοφοκλής είχαν τις ίδιες ψήφους. Ο Σοφοκλής βέβαια δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη δική του υποψηφιότητα καθώς πίστευε ότι ο Λευτέρης είχε τα χειρότερα σχόλια από τους κριτές.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα