Τέλος το δίδυμο Τριάι-Ορτέγκα! (vid)

21:20 6/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Το φινάλε της συνεργασίας τους αποφάσισαν οι Γκέμα Τριάι και Μάρτα Ορτέγκα. Αν και αυτή η εξέλιξη δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως από τις δύο παίκτριες, η απόφαση θεωρείται δεδομένη, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνιστική τους συνύπαρξη που άρχισε το καλοκαίρι του 2023.

Οι δύο Ισπανίδες αγωνίστηκαν μαζί ως δίδυμο και στο Hexagon Cup υπό την ομάδα Rafael Nadal

Academy, δίχως όμως να διακριθούν. Στην πραγματικότητα, εμφάνισαν μία απρόσμενη έλλειψη χημείας, δείγμα της… δυσλειτουργίας της συνεργασίας τους.

Οι Μάρτα Ορτέγκα (αριστερά) και Γκέμα Τριάι με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Οι δυο τους πάντως θα αγωνιστούν μαζί για ακόμη μία φορά στο Riyadh P1, το πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν στο Premier Padel. Καθότι οι Τριάι και Ορτέγκα είχαν δηλώσει ήδη συμμετοχή από πριν στη διοργάνωση και θα έχουν θέση Νο3 στο ταμπλό, δεν γινόταν πλέον να εμφανιστούν με διαφορετικές παρτενέρ.

Σημειώνεται πως οι Τριάι και Ορτέγκα κατέκτησαν στο διάστημα της αγωνιστικής τους συνύπαρξης έναν τίτλο στο World Padel Tour, το Menorca Open, ενώ ήταν πρωταθλήτριες και στο Italy Major του Premier Padel.

Οι Ορτέγκα και Τριάι δεν διακρίθηκαν στο Hexagon Cup.

Όσον αφορά στο μέλλον, η Τριάι δείχνει να έχει προτίμηση για να δημιουργήσει δίδυμο με την Κλαούντια Φερνάντεθ. Η μόλις 18 ετών Ισπανίδα συμμετείχε επίσης στο Hexagon Cup μαζί με την Μπεατρίθ Γκονθάλεθ και έδωσε θετικότατο δείγμα γραφής με την απόδοσή της.

Αν και η Φερνάντεθ έχει ήδη από καιρό ανακοινώσει πως το 2024 θα αγωνιστεί μαζί με τη Λορένα Ρούφο στο Τουρ, μία… οπισθοχώρηση από αυτή τη δέσμευση θα είναι άκρως κατανοητή, εφόσον έρθει πρόταση από την Τριάι. Αντιθέτως, για την Ορτέγκα δεν έχει έως τώρα υπάρξει κάποια “υποψήφια” που να ξεχωρίζει στην κορυφή της λίστας.

Ο θρίαμβος των Τριάι/Ορτέγκα στο Menorca Open:

The post Τέλος το δίδυμο Τριάι-Ορτέγκα! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα